counter

Paparazzi! Ελένη Μενεγάκη: Πρωινή βόλτα στην Κηφισιά με το αγαπημένο της look

Paparazzi! Ελένη Μενεγάκη: Πρωινή βόλτα στην Κηφισιά με το αγαπημένο της look
Paparazzi! Ελένη Μενεγάκη: Πρωινή βόλτα στην Κηφισιά με το αγαπημένο της look

Ανανεωμένη και αρκετά αδυνατισμένη έχει επιστρέψει στους δέκτες μας αυτή τη σεζόν η Ελένη Μενεγάκη, μετά απο ένα απολαυστικό καλοκαίρι στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή, με τα τέσσερα παιδιά της και τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο πάντα στο πλευρό της. Ο φωτογραφικός φακός συχνά εντοπίζει το ζευγάρι μαζί ακόμη και στο σχολείο των παιδιών της.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: "Έλεγα στον άνδρα μου..."

Πρόσφατα, ο φωτογραφικό φακός του FTHIS.GR εντόπισε την Ελένη Μενεγάκη σε πρωινή έξοδο στην περιοχή της Κηφισιάς. Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να εκμεταλλευτεί την ηλιόλουστη ημέρα και έτσι ξύπνησε νωρίς προκειμένου να τακτοποιήσει τις εξωτερικές της δουλειές.

Ντυμένη casual και επιλέγοντας για την έξοδο της δερμάτινα flat μποτάκια τα οποία λατρεύει για τις πρωινές της εμφανίσεις και ένα κλασικό μαύρο παντελόνι, η ωραία Ελένη αποδεικνύει πως καθημερινά μπορει να κάνει και να προλαβαίνει τα πάντα, που αφορούν στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα κλασικό παλτό σε μπεζ απόχρωση. Οι παστέλ αποχρώσεις άλλωστε είναι οι αγαπημένες της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR