counter

Πάνος Ιωαννίδης: Αυτή είναι η ζωή του 42χρονου κριτή του Master Chef

Πάνος Ιωαννίδης: Αυτή είναι η ζωή του 42χρονου κριτή του Master Chef
Πάνος Ιωαννίδης: Αυτή είναι η ζωή του 42χρονου κριτή του Master Chef

Πίσω από έναν δυνατό σεφ δεν κρύβεται μόνο το ταλέντο, αλλά και η ικανότητα να συλλέγεις διαρκώς γνώση, να οσμίζεσαι μυστικά, να αποστάζεις  εμπειρίες, να συνθέτεις τελικά γεύσεις ζωής. Και ο 42χρονος Πάνος Ιωαννίδης είναι η ζωντανή απόδειξη.

Έχοντας εστιάσει από τα μαθητικά του χρόνια στην αγάπη για την κουζίνα, χάραξε από πολύ νωρίς μια φιλόδοξη στρατηγική εξέλιξης και επιβραβεύτηκε. Το βιογραφικό του ένα πλούσιο ψηφιδωτό μαθητείας, που πολιορκεί την κουζίνα από κάθε δυνατή σκοπιά. Από το food styling, το food design και το food photography έως το business planning, το management της γαστρονομίας ή του τουρισμού αλλά ακόμα και την ίδια την ανάπτυξη καινοτόμων διατροφικών προϊόντων, ο Πάνος Ιωαννίδης συστήνεται ως ένας γκουρού της γαστρονομίας και πρεσβεύει πως ένα καλό πιάτο αποτελεί την ιδανική συνισταμένη  δεκάδων παραμέτρων, τις οποίες ένας κορυφαίος σεφ οφείλει να γνωρίζει.

Διαβάστε επίσης: Σωτήρης Κοντιζάς: Αυτός είναι ο 34χρονος κριτής του Master Chef

Το ατέλειωτο γνωστικό του background από σπουδές, bachelors, σεμινάρια, πρακτικές σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες, έχτισαν από νωρίς το προφίλ ενός δυναμικού σεφ που μπορεί να διαχειριστεί κουζίνες υψηλών προδιαγραφών και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πιο εκλεκτικών πελατών.

Από σεφ στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και σε vip catering, έφτασε γρήγορα να γίνει ο εκλεκτός ενός διεθνούς τζετ σετ στο οποίο συγκαταλέγονται ονόματα όπως αυτό του βασιλιά της Ολλανδίας, του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και πολλών άλλων γαλαζοαίματων και ευγενών που απόλαυσαν την κουζίνα του.

Μετρώντας πολλές τιμητικές διακρίσεις για τις δημιουργικές ιδέες του  στον χώρο της διατροφής, δίνοντας διαλέξεις, διδάσκοντας και καλλιεργώντας μια σχέση έλξης με τα media  μέσω πολλών editorials και μιας επιλεκτικής επαφής του με την τηλεόραση, ο Πάνος Ιωαννίδης συνεχίζει να μαθαίνει και να μεταφέρει τον γνωστικό πλούτο του, σε νέους ανθρώπους, αλλά κυρίως στα ίδια του τα πιάτα που έχουν την τύχη να απολαμβάνουν οι vip θαυμαστές του, πολιτικοί, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες για τους οποίους το όνομά του είναι συνυφασμένο με τις υψηλότερες γευστικές απολαύσεις.


 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR