counter

Οι διακοπές της στα Κουφονήσια χωρίς τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή!

Οι διακοπές της στα Κουφονήσια χωρίς τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή!
Οι διακοπές της στα Κουφονήσια χωρίς τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή!

Από τον Γιώργο Πράσινο

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, η Έλενα Τσαβαλιά επέλεξε τα Κουφονήσια για τις διακοπές της. Έχοντας υπέροχες αναμνήσεις από πέρσι, η απόφαση της ήταν μάλλον εύκολη. Μάλιστα, διέμεινε στο ίδιο δωμάτιο, σε boutique hotel του νησιού, το οποίο είχε φροντίσει να κλείσει από καιρό. Η ηθοποιός έχοντας μαζί της τον 8χρονο γιος της, Χάρη,απόλαυσε τις διακοπές με τη συντροφιά της κουμπάρας της, Δέσποινας Θεοχάρη, και την οικογένειά της.  

Η παρέα ξεκινούσε τη μέρα της με πρωινό μπάνιο στην παραλία Άμμος (την κεντρική παραλία του νησιού – ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο τους), αλλά και τη δημοφιλή παραλία Φανός. Παρά το γεγονός ότι η Έλενα έκανε διακοπές χωρίς τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα για την παράσταση "Troy Story", τους έκανε δυο φορές έκπληξη εκμεταλλευόμενος το ρεπό του.

Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές της διακοπές, η ηθοποιός θα βρίσκεται δίπλα στον σύζυγό της στο Δελφινάριο, μιας και ο ίδιος θα έχει αυξημένο φόρτο εργασίας λόγω της ταινίας που ετοιμάζει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR