counter

Οι celebrities κάνουν διακοπές και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities κάνουν διακοπές και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities κάνουν διακοπές και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Το ερωτευμένο ζευγάρι Ευγενία Νιάρχου και Χρήστος Οικονόμου πέρασε από το νησί των ανέμων. Και καλά κάνουν μιας και εκεί πριν έναν χρόνο ερωτεύθηκαν! Με το σκάφος τους γυρνάνε τις παραλίες και απολαμβάνουν την θάλασσα και τον έρωτα τους. Παρέα τους είναι κοντινοί τους φίλοι.

Η εκθαμβωτική Ελένη Πετρουλάκη βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με τις κόρες της και ξεκουράζεται. Η γυμνάστρια αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο της τώρα στις διακοπές για να περνά στιγμές με τα κορίτσια της. Είναι ιδιαίτερα στοργική και προστατευτική μαζί τους. Όσο για το κορμί της απλά τα λόγια περιττεύουν!

Η Ιταλίδα καλλονή Οlivia palermo με τον καλό της Johannes Huebl μάλλον έχουν ερωτευτεί την Ελλάδα και την Μύκονο, αφού μετράνε αρκετές μέρες στο νησί και περνάνε υπέροχα. Με εξαιρετικές στιλιστικές επιλογές η όμορφη ηθοποιός εντυπωσιάζει κάθε φορά που εμφανίζεται στην παραλία και όχι μόνο.

Στην Μύκονο παραμένει και ο Σέρβος προπονητής Οbradovic για τις καλοκαιρινές του διακοπές παρέα με καλό του φίλο. Κάθε μέρα επισκέπτεται διαφορετικές παραλίες του νησιού και είναι πολύ χαλαρός, ενώ δεν τον έχουμε συνηθίσει έτσι στα γήπεδα.

Κατά την διάρκεια των διακοπών του εντοπίσαμε και τον αγαπημένο Λάκη Γαβαλά. Χαίρεται το καλοκαίρι και τον ήλιο και προπάντων την ελευθερία του. Με λευκή βερμούδα, αμάνικη μπλούζα, τσάντα και καπελάκι για την προστασία από τον ήλιο πήγε για μπάνιο. Το στιλ του πάντα μοναδικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR