counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!

Επώνυμοι της ελληνικής showbiz κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, επιδίδονται σε ξέγνοιαστες βόλτες και αγορές και μοιράζονται ζεστές στιγμές με αγαπημένα τους πρόσωπα πηγαίνοντας "κόντρα" στις χειμερινές θερμοκρασίες.

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απαθανάτισε ο φακός τον Θέμο Αναστασιάδη και τον γιο του να επιδίδονται σε χριστουγεννιάτικες αγορές. Ο Θέμος Αναστασιάδης έχει αποκτήσει με την σύζυγό του, επίσης δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου, 3 παιδιά και ο Θέμος Αναστασιάδης έχοντας στο πλάι  του ένα εξ αυτών, έκανε χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά κάνοντας μια διακοπή από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο βρέθηκαν Ηλίας Βρεττός και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο Ηλίας Βρεττός, casual ντυμένος και με το κινητό ανά χείρας "συνελήφθη" από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει την βόλτα του ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε εντός καταστημάτων ένδυσης για να επιλέξει νέα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα του.

Η Αγγελική Νικολούλη, όπως πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, χάρισε χαμόγελα στον φακό που την εντόπισε επίσης στο εμπορικό κέντρο για ψώνια.

Το ίδιο εμπορικό κέντρο έπελεξε για τις αγορές της και η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη με τον σύζυγό της, μουσικό Θωμά Κωσταντίνου που στα τέλη Ιανουαρίου συμπληρώνουν έναν χρόνο έγγαμου βίου. Οι δύο τους δείχνουν να τον απολαμβάνουν, όντας ερωτευμένοι και τρυφεροί ο ένας με τον άλλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR