counter

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη: "Μιλάμε καιρό και…"

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη: "Μιλάμε καιρό και…"
Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη: "Μιλάμε καιρό και…"

Στο πλατό της εκπομπής "I Love ΣουΚού" βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 7/4 ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να δούμε την επιστροφή του «World Party» αλλά και τις σχέσεις τους με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Πολύ πριν γίνω παρουσιαστής αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις, γύρω στα 22-23, όταν σπούδαζα μηχανικός στο Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη. Πήγα στην Αμερική και το σπούδασα. Όταν γύρισα, έκανα μία δική μου εταιρεία παραγωγής και πούλησα ένα project στην τηλεόραση, το World Party, και… προσέλαβα τον εαυτό μου ως παρουσιαστή», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Δεν είμαι συγκεντρωτικός, είμαι πολυπράγμων. Συγκεντρωτικός είναι να έχω όλες τις ευθύνες πάνω μου. Σε μένα ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Έχω τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου για να μπορέσω να είμαι πολυπράγμων», παραδέχεται ο παρουσιαστής.

«Στο World Party ήμουν συγκεντρωτικός είναι η αλήθεια. Στο Dragons είχα το όραμα και έφερα το format στην Ελλάδα. Πριν 2-2μιση χρόνια, όταν είπα ότι θα το κάνω, όλοι μου οι φίλοι και οι συγγενείς μου έλεγαν: καταπληκτική ιδέα αλλά στην Ελλάδα; Εγώ ήθελα να δείξω ότι μέσω αυτού του show οι νέοι άνθρωποι μπορούν να σκεφτούν διαφορετικά και να κάνουν τα επιχειρηματικά όνειρά τους πραγματικότητα», εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Το ‘χουμε σκεφτεί με τον Γιώργο (Μαυρίδη) να ξανακάνουμε το World Party, τώρα που ξαναμιλάμε. Μιλάμε εδώ και λίγο καιρό ξανά αν και είμαστε σε άλλες πόλεις, θα ήταν μία ωραία εξέλιξη γιατί ο πρώτος κύκλος έκλεισε λίγο απότομα, υπάρχει ένα κενό μέσα μας. Δεν θα ήταν άσχημο να ταξιδέψω στον κόσμο τώρα», αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη στο «I Love Σου Κου»:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR