counter

"Ο πατέρας μου ερχόταν έξω από τα gay clubs που πήγαινα και…"

"Ο πατέρας μου ερχόταν έξω από τα gay clubs που πήγαινα και…"
"Ο πατέρας μου ερχόταν έξω από τα gay clubs που πήγαινα και…"

Ο παίκτης του X-Factor Bradley White-Dale δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσει με δηλώσεις του. Ανά καιρούς  έχουμε δει σε διάφορα περιοδικά και site τις επίμονες αναφορές του για την σεξουαλικότητα του. Για όσους λοιπόν δεν γνωρίζουν ο Bradley White-Dale δηλώνει gay!

Σε συνέντευξή του στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, ο νεαρός τραγουδιστής στον πατέρα του, δηλαδή, στο πόσο πολύ τον στήριξε στην σεξουαλική του ιδιαιτερότητα αλλά και ψυχολογικά  τις δύσκολες στιγμές που σκεφτόταν την αντιμετώπιση του κόσμου που τον κατέκρινε για την επιλογή του.

Συγκεκριμένα λέει: «Ο πατέρας μου έδειχνε κατανόηση από την αρχή. Δεν μου μιλούσε και πολύ γι’ αυτό το θέμα, ωστόσο, έκανε το εξής: όταν ήμουν 17 χρονών και ένιωθα ατίθασος έφηβος και επαναστάτης, πήγαινα στα gay clubs. Εκείνος πάντα ερχόταν και με περίμενε έξω από τα clubs μέσα στο αμάξι του για να με γυρίσει στο σπίτι μας. Και αυτό για μένα ήταν μια σιωπηρή αποδοχή. Τώρα είμαι πια 32 και δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι, όπως κάθε γονιός, απλώς θέλουν να βλέπουν το παιδί τους χαρούμενο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR