counter

Ο Ντάνος "ξεκλείδωσε" το προφίλ του στο Instagram: Οι φωτογραφίες της ζωής του πριν μπει στο Survivor!

Ο Ντάνος "ξεκλείδωσε" το προφίλ του στο Instagram: Οι φωτογραφίες της ζωής του πριν μπει στο Survivor!
Ο Ντάνος "ξεκλείδωσε" το προφίλ του στο Instagram: Οι φωτογραφίες της ζωής του πριν μπει στο Survivor!

Ο πιο δημοφιλής παίκτης του Survivor, Ντάνος ή κατά κόσμος Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι ο star των τελευταίων μηνών παρόλο που ο ίδιος δεν το γνώριζε καν. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το reality επιβίωσης, ήταν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και ο κόσμος τον δικαίωσε, αφού κατάφερε να βρεθεί στον τελικό και, μάλιστα, να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο μόνος από τους παίκτες του Survivor που δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι, καθώς διατηρούσε μόνο έναν λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο και άφησε "κλειδωμένο" φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο.

Βέβαια, μετά τον μεγάλο τελικό και την επιστροφή του στην κανονική ροή της ζωής του, ο Ντάνος αποφάσισε να γίνει πιο δραστήριος διαδικτυακά και, μάλιστα, μετά από απαίτηση των χιλιάδων θαυμαστών του να κάνει δημόσιο το προφίλ του στο Instagram, προκειμένου να μπορούν όλοι να ενημερώνονται για την καθημερινότητά του και να επικοινωνούν μαζί του.

Αυτό συνέβη σήμερα το απόγευμα και, όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε λίγες ώρες οι followers του εκτινάχθηκε στα ύψη.

Στο FTHIS.GR ανατρέξαμε σε όλες τις αναρτήσεις που είχε κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν μπει στο Survivor και μέσα από αυτές μπορέσαμε να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Όπως διαπιστώσαμε, η μεγάλη του αγάπη είναι αδιαμφισβήτητα η Σκιάθος, λατρεύει το υγρό στοιχείο και τα θαλάσσια σπορ, ενώ έχει τεράστια αδυναμία την ανηψιά του. Ακόμα, εμφανής γίνεται η πίστη που έχει στον Θεό, ενώ βαθιά χαραγμένη στην καρδιά του είναι η περίοδος που έπαιζε επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR