counter

O Νίκος Ψαρράς ξεσπά εναντίον της Eurovision και της ΕΡΤ!

O Νίκος Ψαρράς ξεσπά εναντίον της Eurovision και της ΕΡΤ!
O Νίκος Ψαρράς ξεσπά εναντίον της Eurovision και της ΕΡΤ!

Ο Νίκος Ψαρράς, που απέχει τα τελευταία χρόνια από το τηλεοπτικό πεδίο, έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση και σχολίασε αρνητικά τη Eurovision.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της εξομολόγησής του στη Real News:

Η τηλεόραση σου λείπει;

Μου λείπει η καλή, παλιά τηλεόραση. Και χάρηκα που, επιτέλους η ΕΡΤ πήρε την πρωτοβουλία φέτος να κάνει κάποια σίριαλ ειδικά αυτή, που είναι επιχορηγούμενο κανάλι κι όχι ιδιωτικό. Εκτός από τα αθλητικά και αυτή την ανοησία που λέγεται Eurovision, τα οποία απευθύνονται στην Ελλάδα του τσιφτετελιού και του χαβαλέ, οφείλει και λίγη τέχνη, κάνα δυο δραματοποιημένα μυθιστορήματα δηλαδή, σε ένα κοινό που θα ήθελε να ψυχαγωγηθεί κάπως αλλιώς. Τις καλές της μέρες, τότε που έδωσε και σε εσένα την ευκαιρία να γίνεις ευρύτερα γνωστός, έπαιξες για ένα διάστημα το παιχνίδι της.

Τι έχασες και π κέρδισες από αυτό;

Μιλάς για την περίοδο που έδινα 5 συνεντεύξεις την εβδομάδα, με ρωτούσαν αδιανόητα πράγματα από το ποιο είναι το αγαπημένο μου άρωμα μέχρι τη γνώμη μου για ανθρώπους και καταστάσεις που δεν ήξερα κι εγώ αισθανόμουν υποχρεωμένος να απαντήσω, γιατί διαφορετικά έπρεπε να λογοδοτήσω στα Γραφεία Τύπου των καναλιών. Απορώ που τότε δεν είχα το σθένος να αρνηθώ. Όλες αυτές πάντως πήγαν στα σκουπίδια τις προάλλες που έψαχνα στο αρχείο μου για να επιλέξω για τον γιο μου περισσότερο εκείνες που αποκαλύπτουν το ποιος πραγματικά υπήρξα στο πέρασμα του χρόνου... Έπαιξα ηθελημένα στην τηλεόραση και όχι καταχρηστικά (5- 6 σίριαλ έχω κάνει που τα είδε πολύς κόσμος και κάποια επεισόδια στη Δέκατη Εντολή που επαναλαμβάνονται κάθε τόσο). Βρέθηκα εκεί και για λόγους οικονομικούς. Φρόντιζα, ωστόσο, οι επιλογές μου να μην είναι κόντρα σε αυτό που κάνω στο θέατρο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR