counter

Ο Νίκος Παππάς απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Ο Νίκος Παππάς απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!
Ο Νίκος Παππάς απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Πρόσφατα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR στα μπουζούκια μαζί με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Νίκο Παππά.

Οι δυο τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Τα κοινά τους ενσταντανέ έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με τις φήμες περί νέου ειδυλλίου στην εγχώρια showbiz να φουντώνουν και να αναπαράγονται από sites και τηλεοπτικές εκπομπές.

Το βράδυ της Παρασκευής, μετά τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός - Μάλαγα, ο μπασκετμπολίστας έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να συγχαρεί τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα σκίτσο του, σχολιάζοντας στη λεζάντα που το συνόδευε: "Η καθιερωμενη...7-3 και συνεχιζουμε..μπραβο σε όλους...".

Ωστόσο, χρησιμοποιώντας το hashtags "#και_μεσα_σε_ολα_υπαρχει_μια_ξανθια_που_το_παιζει_γκομενα_μου_θου_κυριε", ο ίδιος έδωσε την δική του απάντηση στις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την παρουσιάστρια. 

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Νίκος φαίνεται πως το μετάνιωσε κι έτσι διόρθωσε το σχόλιό του, αφαιρώντας το επίμαχο hashtag. Το FTHIS.GR εξασφάλισε το στιγμιότυπο πριν… την αλλαγή.

Δείτε τα στιγμιότυπα που ακολουθούν:

Νίκος Παππάς

Νικος Παππάς

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR