counter

Ο Ηλίας Κρασσάς αποθεώνει δημόσια τη Βίκυ Καγιά και αφήνει υπονοούμενα για την πρώην σύζυγό του

Ο Ηλίας Κρασσάς αποθεώνει δημόσια τη Βίκυ Καγιά και αφήνει υπονοούμενα για την πρώην σύζυγό του
Ο Ηλίας Κρασσάς αποθεώνει δημόσια τη Βίκυ Καγιά και αφήνει υπονοούμενα για την πρώην σύζυγό του

Ο Ηλίας Κρασσάς παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Μαρία Λεμονιά και το Thema People και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη Βίκυ Καγιά, την καθημερινότητά τους και έδωσε τη δική του ερμηνεία στο πως αντιμετωπίζει τα νέα δεδομένα στη ζωή του η πρώην σύζυγός του με την οποία βρίσκονται στα δικαστήρια.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Για τη γνωριμία του: «Με τη Βίκυ γνωριστήκαμε την εποχή που είχα την ιδέα να συνδυάσω τα ζαχαροπλαστεία μου με τη  μόδα. Απευθύνθηκα σ' εκείνη λόγω της σχολής της κι αμέσως αντιλήφθηκα ότι κάτι ουσιαστικό υπήρχε ανάμεσά μας. Γίναμε γρήγορα ζευγάρι και παντρευτήκαμε. Η Βίκυ είναι ένας σπάνιος άνθρωπος που ξέρει να αγαπά και είναι δοτική σε μια περίοδο που οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να δίνουν, τρυφερή μάνα και καλή σύζυγος. Είναι συγκινητικό ότι μια γυναίκα που δουλεύει τόσο πολυ θα με περιμένει να επιστρέψω το βράδυ στο σπίτι, να δειπνήσουμε μαζί, καθώς επίσης και ότι σηκώνεται κάθε πρωί στις 6 για να φροντίσει τη Μπιάνκα. Η Μπιάνκα μεγαλώνει με τη μητέρα της και όχι με μια ξένη γυναίκα. Η Βίκυ μου άλλαξε τη ζωή, μου χάρισε οικογενειακή ευτυχία και ηρεμία».

Για το πώς επηρεάζεται η σχέση τους από το γεγονός ότι η Βίκυ είναι τόσο προβεβλημένη. «Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, είμαστε δύο άνθρωποι με έντονες δραστηριότητες, αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Με τη Βίκυ πετύχαμε κάτι πολύ σπάνιο, την αγάπη του ενός για τον άλλο και τον αλληλοσεβασμό».

Για την προηγούμενή του σύζυγο με την οποία υπήρξε παντρεμένος 10 μήνες και τις διαφωνίες τους: «Με την πρώην σύζυγό μου ήμουν παντρεμένος μόνο δέκα μήνες, κάναμε προσπάθεια αλλά ο κοινός βίος δεν μας βγήκε. Εγώ γύρισα κεφάλαιο, προχώρησα τη ζωή μου παρακάτω. Κάποιοι δεν φαίνεται να προχωρούν. Αυτό που προέχει, ωστόσο, είναι η προστασία των παιδιών μου». 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR