counter

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποχωρεί από την "Ελένη" - Δείτε πως το ανακοίνωσε!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποχωρεί από την "Ελένη" - Δείτε πως το ανακοίνωσε!
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποχωρεί από την "Ελένη" - Δείτε πως το ανακοίνωσε!

Όπως σας είχαμε γράψει, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή της, σε όλα τα επίπεδα.

Μια από αυτές είναι και η αποχώρηση του επί χρόνια συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα.

Πριν από λίγη ώρα, ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια, μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα κολάζ με τις καλύτερες στιγμές που είχε περάσει με την Ελένη on air την σεζόν που πέρασε, παραθέτοντας και κάποια πολύ συγκινητικά λόγια στη λεζάντα που το συνόδευε.

"Πέρασαν 16 χρόνια...(παραπάνω από το 1/3 της ζωής μου)!! Όμως (δυστυχώς),τα περισσότερα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος...Τα χρόνια λοιπόν αυτά,βίωσα τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου(το χαμό των γονιών μου,το γάμο μου, τον ερχομό των δύο αγοριών μου στη ζωή...),όμως τις περισσότερες ώρες ήμουνα στη δουλειά γιατί έτσι είμαι...παθιάζομαι,αγαπάω,σέβομαι και πάνω από όλα εκτιμώ...Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Ελένη για όλα(θα την τιμώ πάντα),θέλω να κρατήσω τις άπειρες όμορφες στιγμές...(έχω όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε στην ψυχή μου)και πιστεύω πως πρώτα ο Θεός κάπου θα ξανασυναντηθούμε...Με υγεία κοιτάμε μπροστά και προχωράμε...Πολύ δύσκολη στιγμή αυτή αδέλφια...", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Γκουντάρας αποχωρεί από την Μενεγάκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR