counter

Ο Γεράσιμος Γεννατάς που θα γίνει σε 3 μήνες μπαμπάς αποκάλυψε το φύλο του παιδιού του!

Ο Γεράσιμος Γεννατάς που θα γίνει σε 3  μήνες μπαμπάς αποκάλυψε το φύλο του παιδιού του!
Ο Γεράσιμος Γεννατάς που θα γίνει σε 3 μήνες μπαμπάς αποκάλυψε το φύλο του παιδιού του!

Γεράσιμος Γεννατάς

Ο Γεράσιμος Γεννατάς που θα γίνει σε 3 μήνες μπαμπάς αποκάλυψε το φύλο του παιδιού του! Η αγαπημένη του σύντροφος Βάσω Τσακίρη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι αγόρι!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός στην εκπομπή "Μες την Καλή χαρά": "Με την γλυκιά Βασούλα περιμένουμε ένα μικρό αγοράκι να έρθει στη ζωή, πιθανόν τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Είναι από αυτά που δεν είναι εύκολο να περιγραφούν με λόγια και όταν προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις λέξεις και προτάσεις για να τα περιγράψεις νομίζω τα υποβιβάζεις λίγο. Είναι αυτό που μας ξεπερνάει!".

Η είδηση της εγκυμοσύνης δημοσιοποιήθηκε πριν από ένα μήνα από την Κατερίνα Καραβάτου που είναι πολύ στενή τους φίλη. O μέλλων μπαμπάς Γεράσιμος Γεννατάς και η σύντροφός του έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι μετρά έξι χρόνια σχέσης και η ευτυχία του θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους, του γιου τους! 

Δείτε το Video από την εκπομπή "Μες την καλή χαρά". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR