counter

Ο Έλληνας παρουσιαστής μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συζύγου του

Ο Έλληνας παρουσιαστής μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συζύγου του
Ο Έλληνας παρουσιαστής μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συζύγου του

Συνέντευξη στη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς και η χαρά του είναι μεγάλη.

Είναι διαφορετική η ψυχολογία σου τώρα που περιμένεις το δεύτερο παιδί σε σχέση με τον ερχομό του πρώτου, του Σπύρου, πριν από τρία χρόνια; Ναι. Στο πρώτο παιδί δεν ξέρεις τίποτα, είναι όλα καινούρια. Στο δεύτερο έχεις μία μικρή εμπειρία, αν και πάλι πρέπει να έχεις τον νου σου. Έχω αγωνία, αλλά όχι ανησυχία. Όλα πάνε καλά σε σχέση με την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, η οποία βρίσκεται στον πέμπτο μήνα και μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεός να συνεχίσουμε έτσι.

Οι ορμόνες της δεν άρχισαν να τρελαίνονται; Όχι, είμαστε πολύ εντάξει. Ευτυχώς.

Με τη Βασιλική είστε μαζί από το 2010. Έπειτα από έξι χρόνια και ένα παιδί δεν έχει διαφοροποιηθεί πια η σχέση σας; Δεν είναι πολύς ο καιρός. Όσο ποθητή μου ήταν όταν τη γνώρισα το ίδιο ποθητή εξακολουθεί να είναι και σήμερα για μένα. Αυτό που ενδεχόμενος άλλαξε είναι ότι επικοινωνούμε με λιγότερα λόγια απ΄ ό τι στο παρελθόν. Η σχέση μας πιστεύω ότι προχωράει και ωριμάζει περισσότερο με την πάροδο των χρόνων.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR