counter

'' Ό Αυτιάς μού άφησε μεγάλη προίκα για την καριέρα μου''

'' Ό Αυτιάς μού άφησε μεγάλη προίκα για την καριέρα μου''
'' Ό Αυτιάς μού άφησε μεγάλη προίκα για την καριέρα μου''

Συνέντευξη στην ένθετο «Real Life» της εφημερίδας “Real News’’ και στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καρμίχα, παραχώρησε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την συνεργασία της με τον Γιώργο Αυτιά.

Ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχεις μάθει από τον Γιώργο Αυτιά; Ο Γιώργος Αυτιάς δεν μου έδωσε τα ψάρια στα χέρια ποτέ, μου έμαθε να ψαρεύεις. Μου άφησε μεγάλη προίκα για την καριέρα μου. Στα επτά χρόνια συνεργασίας «μεγάλωσα» και ωρίμασα επαγγελματικά πολύ. Του χρωστώ πολλά, εννοείται.

Θα συνεχίσετε τη νέα σεζόν ως δίδυμος; Με τον Γιώργο συνεργαζόμαστε μπροστά και πίσω από τις κάμερες με έναν κοινό στόχο, να πάει καλά η εκπομπή, να έχει θεαματικότητα και ενδιαφέρον, να είναι χρηστική για τον τηλεθεατή. Τώρα, ο σταθμός μου ζήτησε να κάνω  την εκπομπή το καλοκαίρι και, δόξα τω Θεώ, πήγε πάρα πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα και στην τηλεθέαση. Δεν μας έχει πει κανείς κάτι διαφορετικό για φέτος, όμως αν αλλάξει κάτι, θα είναι πάντα μέσα από κουβέντα και με τον Γιώργο και με την διοίκηση και βέβαια με κοινό στόχο το καλύτερο για το κανάλι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR