counter

"Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε ένα φάουλ... Είπε ότι..."

"Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε ένα φάουλ... Είπε ότι..."
"Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε ένα φάουλ... Είπε ότι..."

H σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη σχολίασε γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης στον Λάζο Μαντικό και στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ 90,6FM.

Μεταξύ αυτών ήταν ο Ηλίας Μαμαλάκης, η Βέφα Αλεξιάδη, η Ελένη Μενεγάκη και ο Άκης Πετρετζίκης.

Για τον Ηλία Μαμαλάκη και τη Βέφα Αλεξιάδου είπε: «Η εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη που ταξίδευε και μαγείρευε ήταν καταπληκτική! Η Βέφα Αλεξιάδου είναι ιστορία. Μπορεί να θεωρείτε ντεμοντέ από κάποιους αλλά η γυναίκα έγραψε ιστορία. Ήταν πρωτοπόρος και ήταν αυτό που ήταν, όπως και ο Τσελεμεντές ήταν αυτό που ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη και την καριέρα της στην ιδιωτική τηλεόραση, η Μυρσίνη Λαμπράκη ανέφερε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ έξυπνη θεωρώ ότι είναι διαχρονική. Θα γινόμουν μαγείρισσα στην εκπομπή της, γιατί όχι; Δεν το έχω επιδιώξει ποτέ, αλλά μου αρέσει η Ελένη. Έχει αυτό το διαχρονικό που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Έχει και άποψη στο φαγητό και της αρέσει να μαγειρεύει για την οικογένεια της».

Τέλος, για τον Άκη Πετρετζίκη επεσήμανε: «Καλός είναι. Βγαίνουν και οι συνταγές του. Έχω κάνει συνταγές του με μικρές διορθώσεις. Έκανε βέβαια ένα φάουλ είπε προχθές ότι πρέπει να τηγανίζουμε με σπορέλαιο και όχι ελαιόλαδο και σχολιάστηκε πάρα πολύ. Διότι το ελαιόλαδο καίγεται πιο εύκολα από το σπορέλαιο. Αυτό είναι λάθος! Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο το ελαιόλαδο καίγεται πιο αργά και σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες από ότι τα σπορέλαια. Hellooo!».

Η Μυρσίνη Λαμπράκη σε παλαιότερη εμφάνιση με τον Ηλία Μαμαλάκη

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR