counter

O 19χρονος γιος του Γιάννη Βούρου στην Ολυμπιάδα Κωφών!

O 19χρονος γιος του Γιάννη Βούρου στην Ολυμπιάδα Κωφών!
O 19χρονος γιος του Γιάννη Βούρου στην Ολυμπιάδα Κωφών!

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Βούρου και της Λένας Κώνστα, Αλέξης, ο οποίος είναι χαρισματικός δρομέας και τρέχει με τα χρώματα της ΑΕΚ, κέρδισε με τις επιδόσεις του την πρόκριση στη διοργάνωση που θα γίνει τον Ιούλιο στη Σαμψούντα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο 19χρονος κατάφερε να καταρρίψει το ένα ατομικό ρεκόρ μετά το άλλο και να πάρει το εισιτήριο για τους Deaflympics της Τουρκίας, με συμμετοχή σε δύο αγωνίσματα, αυτά των 100 και 200 μέτρων.

Συγκεκριμένα, ο «κιτρινόμαυρος» αθλητής, στις 4 Ιουνίου στα Παπαναστάσεια, που έγιναν στο στάδιο του Πανελληνίου, έπιασε τον κατάλληλο χρόνο (11.58), ώστε να προκριθεί στη σπουδαία διεθνή διοργάνωση. 

Τα όρια ήταν 11.70 για τα 100 μ. και 23.70 για τα 200 μ., χρόνο που ο Αλέξης Βούρος έπιασε, κάνοντας επίδοση 23.67, στη μοναδική κούρσα με κόντρα τον άνεμο που έτρεξε φέτος, σε αγώνες στον Αγιο Κοσμά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο 19χρονος ταλαντούχος αθλητής, ο οποίος μοιάζει καταπληκτικά στον πατέρα του, δεν είναι κωφός, αλλά έχει ένα ποσοστό βαρηκοΐας, που του επιτρέπει να συμμετάσχει στους Deaflympics 2017.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα:

 

Ο γιος του Γιάννη Βούρου

Ο γιος του Γιάννη Βούρου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR