counter

Νίκος Νικολόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα 6 μέρες μετά το θάνατο της 16χρονης κόρης του

Νίκος Νικολόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα 6 μέρες μετά το θάνατο της 16χρονης κόρης του
Νίκος Νικολόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα 6 μέρες μετά το θάνατο της 16χρονης κόρης του

Νίκος Νικολόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα 6 μέρες μετά το χαμό της 16χρονης κόρης του

Από τον Γιάννη Προκόπη

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, Νίκη, η οποία νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, από το Σάββατο 28 Μαΐου. Η απόφαση της οικογένειας να δωρίσουν να όργανα της κόρης τους έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους και ο Νίκος Νικολόπουλος, 6 μέρες μετά το θάνατο της 16χρονης Νίκης, θέλησε να στείλει μήνυμα ζωής και να ευαισθητοποιήσει, όσο περισσότερους μπορεί, για δωρεά οργάνων. Τόνισε ακόμη πως η το «μικρό του αστέρι», η Νίκη, βρήκε τη θέση που της αξίζει στον ουρανό.

Αναλυτικά ο ανεξάρτητος βουλευτής ανήρτησε ένα κολάζ φωτογραφιών της κόρης του και έγραψε στο Facebook: «Διαβάζω: Χθες η Μαρία από το Πύργο πρόσφερε πολύτιμα δώρα ζωής σε 5 συνανθρώπους μας...
Τώρα που το μικρό μας αστέρι βρήκε την θέση που του αξίζει στον ουρανό, που κάποιοι συνάνθρωποί μας ξαναβρήκαν το χαμόγελο της ελπίδας λόγω των τελευταίων δώρων που άφησε πίσω της και η Νίκη μας και που η δική μας αγάπη συναντάει την απεραντότητα της παντοτινής ύπαρξης, αισθάνομαι την ανάγκη να πω:
Πως κάθε μέρα θα γινόμαστε περισσότεροι που θα συνεχίσουμε με την Νίκη οδηγό για τη ‪#Νίκη, ώστε τα πολύτιμα και ζωτικά όργανά μας να μην θάβονται πια στο χώμα, αλλά να χαρίζονται με αγάπη και αισθήματα αυτοθυσίας και αυτοπροσφοράς, που θα μας συνοδεύουν για πάντα και που ενώ θα προσφέρουμε θα παίρνουμε ζωή».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR