counter

Νεκρός βρέθηκε ο Κύπριος ηθοποιός που είχε εξαφανιστεί

Νεκρός βρέθηκε ο Κύπριος ηθοποιός που είχε εξαφανιστεί
Νεκρός βρέθηκε ο Κύπριος ηθοποιός που είχε εξαφανιστεί

Νεκρός βρέθηκε σήμερα (20/6) γύρω στις 7:00 π.μ. ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Νίκος Σιαφκάλης, 83 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις ημέρες στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης, όπου είχε μεταβεί για ψάρεμα, όπως αναφέρει το newsit.com.cy.

Συγκεκριμένα τον ηθοποιό εντόπισε νεκρό τουρίστας που έκανε βόλτα σε σε παραλία των Νέων Δημμάτων, στην περιοχή Χρυσοχούς-Τηλλυρίας και είδε πτώμα να επιπλέεις τη θάλασσα. Ο τουρίστας ενημέρωσε αρχικά ένα ψαρά και αυτός με τη σειρά του τη Λιμενική Αστυνομία.

Στην περιοχή έσπευσε ακταιωρός που περισυνέλεξε τη σωρό, ενώ στη συνέχεια εκεί έφτασαν οι συγγενείς του, οι οποίοι και αναγνώρισαν τον άνθρωπο τους.

Στην περιοχή αναμένεται και ιατροδικαστής για να διενεργήσει αυτοψία, ενώ στη συνέχεια η σωρός του ηθοποιού θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν.

Η περιοχή που βρέθηκε το πτώμα του Νίκου Σιαφκάλη είναι σε μεγάλη απόσταση από την περιοχή που είχε καταδυθεί για ψάρεμα ο ίδιος και οι πρώτες εικασίες κάνουν λόγο ότι τα πολύ έντονα θαλάσσια ρεύματα μετέφεραν το άψυχο σώμα στο σημείο που βρέθηκε σήμερα.


Ο ηθοποιός Νίκος Σιαφκάλης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR