counter

Παιδί χωρίς γάμο για τη Νάντια Μπουλέ;

Παιδί χωρίς γάμο για τη Νάντια Μπουλέ;
Παιδί χωρίς γάμο για τη Νάντια Μπουλέ;

Στην εφημερίδα «Ειδήσεις» έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Νάντια Μπουλέ η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο αλλά και στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα χωρίς να παντρευτεί .

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα.

 «Δεν είμαι του νυφικού, ούτε και της διαδικασίας του γάμου. Πιστεύω ότι, μεγαλώνοντας, την απομυθοποιώ όλο και περισσότερο. Δεν μπορώ να σου πω ότι με έχω ονειρευτεί σε μια εκκλησία να παντρεύομαι. Έχω βάλει αρκετά νυφικά σε φωτογραφίσεις και μου έχει φύγει αυτή η αίσθηση. Αν έκανα μια τέτοια κίνηση ζωής, το να κάνω οικογένεια, δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι θα το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο σε εκκλησία. Πιο κοντά σε ένα σύμφω­νο συμβίωσης είμαι, όπως το έχω τώρα στο μυαλό μου, παρά σε έναν θρησκευτικό γάμο».

Η Νάντια Μπουλέ στη συνέχεια αποκάλυψε:«Φυσικά και θα έκανα εκτός γάμου παιδί. Αλλά θα ήθελα να είναι εντός σχέσης και να είναι αποτέλεσμα κοινής απόφασης».

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια μίλησε και για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την γοητεύσει. 

 «Θα έπαιρνα από τον Τσε το χαρακτηριστικό του ότι δεν σταματά να αγωνίζεται και ότι αναζη­τεί την αλήθεια. Από τον Περόν θα έπαιρνα την αγάπη του για την Εβίτα, γιατί την αγάπη­σε πραγματικά, θα ήθελα έναν άνθρωπο που θα με αγαπούσε πραγματικά. Για να είσαι μαζί με έναν άνθρωπο, πόσο μάλλον να θέλεις να κάνεις και οικογένεια μαζί του, θα πρέπει να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά. Να νιώθεις ότι μοιράζεσαι έναν κοινό προσανατολισμό. Να σε δέχεται όπως είσαι και να μη θέλει να σε αλλάξει».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR