counter

Νάντια Κοντογεώργη - Βίβιαν Κάτω Παρτάλι: Η προσωπική της ζωή, ο έρωτας και ο γάμος

Νάντια Κοντογεώργη - Βίβιαν Κάτω Παρτάλι: Η προσωπική της ζωή, ο έρωτας και ο γάμος
Νάντια Κοντογεώργη - Βίβιαν Κάτω Παρτάλι: Η προσωπική της ζωή, ο έρωτας και ο γάμος

Νάντια Κοντογεώργη

Η Νάντια Κοντογεώργη σημειώνει τεράστια επιτυχία ως "Βίβιαν" στη σειρά "Κάτω Παρτάλι". Η ηθοποιός, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της και της προσωπικής της ζωής.

Νάντια, έφτασε ποτέ κάποια σχέση σου κοντά στον γάμο; Μέχρι στιγμής όχι. Ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτομαι να κάνω στο άμεσο μέλλον, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς. Ξέρω ότι στην ελληνική κοινωνία τα κορίτσια μεγαλώνουμε με το όνειρο να παντρευτούμε τον άντρα των ονείρων μας. Όταν όμως ωριμάζουμε, αντιλαμβανόμαστε τι είδους σύμβαση είναι αυτή και επαναπροσδιοριζόμαστε.

Δεν έχεις απασχολήσει καθόλου τα Μέσα για την προσωπική σου ζωή. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν η προσωπική μου ζωή, αλλά δεν είναι κάτι που θα επιδίωκα κιόλας, αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για αυτό το θέμα.

Έχεις ποτέ ερωτευτεί έναν άνθρωπο εντελώς διαφορετικό από εσένα, όπως συμβαίνει στη Βίβιαν που υποδύεσαι στη σειρά; Πάντα το διαφορετικό είναι αυτό που με ελκύει στον έρωτα και το οικείο αυτό που με κρατάει.

Θα ήθελες να γίνεις μητέρα; Δεν μου έχει γεννηθεί προς το παρόν αυτή η ανάγκη. Φαντάζομαι ότι θα νιώσω αυτή την επιθυμία, όταν θα έχω δίπλα μου έναν σύντροφο με τον οποίο θα αγαπιόμαστε τόσο πολύ που θα θελήσουμε να δημιουργήσουμε μία νέα ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Cover OK 433

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR