counter

My Style Rocks: Η Ραμόνα αποκαλύπτει τι συμβαίνει τελικά στα παρασκήνια του show μόδας!

My Style Rocks: Η Ραμόνα αποκαλύπτει τι συμβαίνει τελικά στα παρασκήνια του show μόδας!
My Style Rocks: Η Ραμόνα αποκαλύπτει τι συμβαίνει τελικά στα παρασκήνια του show μόδας!

Η Ραμόνα Βλαντή, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του τελευταίου μήνα, που έγινε γνωστή μέσα από τις αντιδράσεις της στο My Style Rocks, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε τι συμβαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής και πώς είναι το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τα κορίτσια.

Διαβάστε παρακάτω το απόσπασμα:

Εμείς νομίζαμε ότι ξεμαλλιάζεστε στα παρασκήνια.

Όχι, όχι, το κλίμα είναι πολύ φιλικό. Δίνουμε η μία στην άλλη συμβουλές και προσπαθώ να βοηθήσω όπου μπορώ. Και πιστεύω ότι όλοι με αγαπάνε. Αν ισχύει το αντίθετο, τι να σου πω; 

Τα κορίτσια ενοχλούνται που πουλάς;

Δεν ξέρω, δεν μου έχουν δείξει κάτι. Να σου πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα όταν έδειξα την Αλεξάνδρα ως παράδειγμα προς αποφυγή αλλά δεν ήταν κάτι προσωπικό. Σύγκρινα το δικό μου ρούχο με το δικό της. Αργότερα της ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν ήθελα να την προσβάλω. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την Αλεξάνδρα αλλά με το ρούχο που φορούσε. Γενικά, δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν. Αλλά βλέπω ότι με τα κορίτσια έχουμε στιλιστικές διαφορές. Από την μία τις καταλαβαίνω από την άλλη θέλω να τις βλέπω να προσπαθούν. Γιατί εγώ δέκα μέρες δεν κοιμάμαι επειδή, για παράδειγμα, σκέφτομαι τις καρφίτσες στο κεφάλι. Τα σκέφτομαι και τα μελετάω όλα πάρα πολύ, με τρώει κάθε λεπτομέρεια.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR