counter

Ήταν τελικά ο Μπο στην κλίκα του Χανταμπάκη στο Survivor; Δείτε την απάντησή του

Ήταν τελικά ο Μπο στην κλίκα του Χανταμπάκη στο Survivor; Δείτε την απάντησή του
Ήταν τελικά ο Μπο στην κλίκα του Χανταμπάκη στο Survivor; Δείτε την απάντησή του

Στο περιοδικό People έκανε την πρώτη του σέξι φωτογράφιση ο ράπερ, Μπο μετά την αποχώρησή του από το Survivor και τα 35 ολόκληρα κιλά που έχασε κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Μιλώντας στη Βένια Καραγιάννη, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν μέλος της κλίκας του Στέλιου Χανταμπάκη.

Κατηγορήθηκες πάντως ότι στο Survivor ανήκες στην κλίκα του Χανταμπάκη…

Δεν υπάρχει κλίκα, υπάρχει μόνο το παρεάκι. Ήμασταν δώδεκα άτομα σε μια παραλία. Με κάποιους θα έρθεις πιο κοντά μέχρι να κάνεις την αναγνωριστική σου. Ως άνθρωπος δεν κάνω κανέναν πέρα. Δεν μπήκα στο παιχνίδι για να κάνω κάποιον φίλο. Μπήκα για να τα βγάλω εις πέρας και ψυχολογικά και σωματικά και συγκεντρώθηκα γι αυτό.

Δηλαδή με τον Στέλιο δεν κάνατε παρέα;

Κάναμε παρέα, αλλά έκανα και με τον Χούτο και με τον Ντάνο και με τον Χρανιώτη, που ήταν και η πιο σταθερή μου σχέση μέσα στο παιχνίδι και σίγουρα θα κρατήσουμε και σχέσεις μετά. Αλλά όταν άκουγα τα άλλα παιδιά στα συμβούλια να λένε ότι είναι φίλοι και οικογένεια, ένα κομμάτι μου γελούσε και ένα άλλο έλεγε «μακάρι να βγει αληθινό αυτό που λένε!». Εγώ δεν θα μπορούσα να πω φίλο κανέναν από εκεί μέσα, γιατί θα αδικούσα τους πραγματικούς μου φίλους. Για να σε αποκαλέσω «φίλο μου», κάτι που το θεωρώ πολύ ιερό, πρέπει να περάσει πολύς χρόνος.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR