counter

Μπάσκετ Ολυμπιακού: Το γλέντι των παικτών στο Βέρτη μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Μπάσκετ Ολυμπιακού: Το γλέντι των παικτών στο Βέρτη μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος
Μπάσκετ Ολυμπιακού: Το γλέντι των παικτών στο Βέρτη μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Απο την Χριστίνα Μόνι

Πανηγυρικά γιόρτασαν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Μετά την κατάκτηση του 11ου Πρωταθλήματος στην Ελλάδα και την επιβλητική νίκη με 3-0 στη σειρά επί του αιώνιου αντιπάλου τους, τον Παναθηναϊκό  παίκτες και διοίκηση διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο “Ακρωτήρι” όπου και εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και το FTHIS.GR ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Οι παίκτες μετά την μεγάλη τους κατάκτηση διασκέδασαν έχοντας αγκαλιά το πολυπόθητο τρόπαιο. Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Bryant Duston,Δημήτρης Αγραβάνης, Pero Antic και όλοι οι υπόλοιποι χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, έχοντας αποβάλλει ολόκληρη την πίεση από την σειρά των αγώνων. Οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν στο πλευρό τους τις συντρόφους τους.

Ο μεγάλος αρχηγός Βασίλης Σπανούλης μοιράστηκε την χαρά του στο γήπεδο με τα τρία του παιδιά και την σύζυγο του Ολυμπία Χοψονίδου  η οποία όμως λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης δεν τον ακολούθησε στο νυχτερινό κέντρο. Από δίπλα του όμως δεν μπορούσε να λείπει η κουνιάδα του και αδερφή της Ολυμπίας, Βαλέρια Χοψονίδου.

Όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι το πρωί παρά την κούραση τους και τώρα οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες επιστρέφουν στο παρκέ για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Eurobasket.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR