counter

Μόνο στο FTHIS.GR: Τι κάνουν οι celebrities πριν ξεκινήσει το 11o live του DWTS3! Δείτε την πρόβα της Δούκισσας Νομικού (φωτογραφίες - video)

Μόνο στο FTHIS.GR: Τι κάνουν οι celebrities πριν  ξεκινήσει το 11o live του DWTS3! Δείτε την πρόβα της Δούκισσας Νομικού (φωτογραφίες - video)
Μόνο στο FTHIS.GR: Τι κάνουν οι celebrities πριν ξεκινήσει το 11o live του DWTS3! Δείτε την πρόβα της Δούκισσας Νομικού (φωτογραφίες - video)

 Από την Αγγελική Τσίντα

Το 11ο ανατρεπτικό “Dancing with the Stars” σε λίγο θα είναι και πάλι κοντά μας! Το “FTHISGR” όμως, βρίσκεται στα παρασκήνια για να σας μεταφέρει το κλίμα, τις πρόβες και την προετοιμασία των λαμπερών χορευτών!

Από νωρίς έφτασαν στο studio τα 5 ζευγάρια που θα διεκδικήσουν για μια ακόμη φορά την νίκη και την παραμονή τους στο “Dancing with the Stars”. Ο Ηλίας Βρεττός, ο Νίκος Αναδιώτης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Λάουρα Νάργες και ο Σπύρος Σούλης μεταξύ άλλων θα διαγωνιστούν και στο cha cha cha, αλλά με τη διαφορά ότι δεν γνωρίζουν το τραγούδι και θα κληθούν να ετοιμάσουν την χορογραφία τους μέσα σε 10 λεπτά!

Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού είναι η σημερινή καλεσμένη της αποψινής βραδιάς και το “FTHISGR” εξασφάλισε  αποκλειστικά πλάνα από την πρόβα της εντυπωσιακής παρουσιάστριας!

Δείτε τα video απο τις πρόβες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR