counter

Μίνα Αρναούτη - Φρόσω Κυριάκου: Δείτε τις στην πρώτη κοινή τους έξοδο μετά το τροχαίο

Μίνα Αρναούτη - Φρόσω Κυριάκου: Δείτε τις στην πρώτη κοινή τους έξοδο μετά το τροχαίο
Μίνα Αρναούτη - Φρόσω Κυριάκου: Δείτε τις στην πρώτη κοινή τους έξοδο μετά το τροχαίο

Σε λίγες ημέρες θα κλείσει ένας χρόνος από το μοιραίο πρωινό που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Την 18η Φεβρουαρίου του 2016, η είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή έσκασε σαν βόμβα τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο και την εγχώρια showbiz, όσο και στους στενούς φίλους και συνεργάτες του καλλιτέχνη που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Διαβάστε επίσης: Μίνα Αρναούτη: Το video από τη νέα της βραδινή έξοδο στα μπουζούκια

Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, οι θαυμαστές του τον ακολουθούν πιστά, ακούγοντας με συγκίνηση τα τραγούδια του, ενώ η οικογένειά του, που ακόμα δε μπορεί να συνειδητοποιήσει το τραγική απώλεια του Παντελή τους, ψάχνουν εναγωνίως κάθε λεπτομέρεια που θα τους δείξει ξεκάθαρα τι ακριβώς συνέβη στο μοιραίο τροχαίο.

Η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη αποτελούν τις κοπέλες που βρίσκονταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη, εκείνη την κρύα ημέρα του Φεβρουαρίου. Ένα χρόνο μετά, οι δυο τους δείχνουν να θέλουν να αφήσουν για πάντα πίσω τους τις θλιβερές εκείνες αναμνήσεις. Το βράδυ της Παρασκεύης, οι δυο κοπέλες πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή τους έξοδο μετά το δυστύχημα. Την πρώτη που τουλάχιστον έγινε αντιληπτή, καθώς η Μίνα Αρναούτη δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Οι δυο τους, συνοδευόμενες από μια φίλη τους, ποζάρουν στο φακό κεφάτες και χαμογελαστές. 

Η Μίνα Αρναούτη με τη Φρόσω Κυριάκου και μια κοινή τους φίλη σε νυχτερινή τους έξοδο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR