counter

Μίνα Αρναούτη: "Είσαι αθώος μέχρι να αποδειχτεί η ενοχή σου"

Μίνα Αρναούτη: "Είσαι αθώος μέχρι να αποδειχτεί η ενοχή σου"
Μίνα Αρναούτη: "Είσαι αθώος μέχρι να αποδειχτεί η ενοχή σου"

Ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να στείλει η Μίνα Αρναούτη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Η 30χρονη έγραψε χαρακτηριστικά: «Να ξέρετε ότι τα μηνύματα που μου στέλνετε τα διαβάζω όλα. Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους γιατί είναι πάρα πολλά.. πάντως συγκινούμαι που κάποιοι από εσάς μοιράζεστε μαζί μου μια δύσκολη κατάσταση που περάσατε είτε για να μου δώσετε δύναμη, είτε για να πάρετε δύναμη, είτε γιατί σε μια άγνωστη είναι πιο εύκολο να ανοίξετε την καρδιά σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα τόσο ωραία λόγια που μου γράφετε και κάποιοι που έχετε στείλει παραπάνω από μια φορά έχω αρχίσει κ σας αναγνωρίζω και χαμογελάω που μου στέλνετε ότι μπορείτε για να με κάνετε να νιώσω καλύτερα! Πάντα κάπου υπάρχει και η θετική πλευρά των πραγμάτων και όπως λέει και ένα ρητό : Υπάρχει και ένας άλλος κόσμος αλλά είναι μέσα σε αυτόν εδώ!».

Σε σχόλιο της μάλιστα κάτω από την ανάρτηση της η Μίνα Αρναούτη σχολίασε: «Εγώ δεν παλεύω να αποδείξω σε ανθρώπους που δεν έχουν κανένα μεγαλείο ψυχής τίποτα! Εγώ παλεύω για την πίστη και την εμπιστοσύνη δεδομένου ότι ο άνθρωπος είναι γεμάτος αρετές ! Είσαι αθώος μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή σου ! Και ποτέ ένοχος μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητα σου!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR