counter

Μίνα Αδαμάκη: Πότε και που θα γίνει η κηδεία της - Η παράκληση της οικογένειας

Μίνα Αδαμάκη: Πότε και που θα γίνει η κηδεία της - Η παράκληση της οικογένειας
Μίνα Αδαμάκη: Πότε και που θα γίνει η κηδεία της - Η παράκληση της οικογένειας

Θρήνο σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου της Μίνας Αδαμάκη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 78 ετών.

Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα τελεστεί το πρωί της Παρασκευής (18/11) στο κοιμητήριο του Βύρωνα, ενώ, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας ...Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ» έγραψε σε ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποια ήταν η Μίνα Αδαμάκη;

Η Μίνα Αδαμάκη (Ασημίνα Αδαμάκη) γεννήθηκε στο Βόλο στις 17 Ιουλίου 1944. Ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966). Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, όπου και σπούδαζε τότε, στο έργο ” Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά “. Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα. Είχε ιδρύσει τον θίασο ” Θεατρική Συντεχνία “. Επίσης υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ” Ελεύθερης Σκηνής “. Έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ενώ έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από τη σειρά «Τρεις Χάριτες», μαζί με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR