counter

Μεγαλούργησε η celebrity! 'Εφτιαξε σε τούρτα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο χωριό!

Μεγαλούργησε η celebrity! 'Εφτιαξε σε τούρτα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο χωριό!
Μεγαλούργησε η celebrity! 'Εφτιαξε σε τούρτα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο χωριό!

Mάνια Ντέλου

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Tην δεκαετία του 90’ μεσουρανούσε στις ελληνικές πασαρέλες μα εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από αυτές έχοντας δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλάζοντας παράλληλα πλεύση και στα επαγγελματικά της. Ο λόγος για την Μάνια Ντέλου!

Μάνια Ντέλου: Ο γάμος και η αλλαγή στα επαγγελματικά της

Το μοντέλο πριν από 16 χρόνια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη και πλέον είναι μητέρα δύο παιδιών. Η μεγάλη αλλαγή δεν ήρθε, όμως, μόνο στην προσωπική της ζωή αλλά και στην επαγγελματική της. Σήμερα, η Μάνια Ντέλου έχει καταπιαστεί με την ζαχαροπλαστική, κάνοντας το χόμπι της, επάγγελμά της! Είναι πια μια επιτυχημένη ζαχαροπλάστισσα που εντυπωσιάζει με τις γλυκιές δημιουργίες της. Μια από αυτές απεικονίζεται και στην φωτογραφία που βλέπετε! Μια χριστουγεννιάτικη γευστική δημιουργία της ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου η Μάνια Ντέλου εκπλήσσοντας για ακόμα μια φορά τους followers της με την μαεστρία της στην ζαχαροπλαστική.

Η χριστουγεννιάτικη γλυκιά δημιουργία στο Instagram

Η Μάνια, όπως βλέπετε, δεν αρκείται σε απλές καθημερινές δημιουργίες, αλλά φτιάχνει αληθινά έργα τέχνης από ζάχαρη! Στο γλύκισμα που δημιούργησε αυτή τη φορά, το Christmas Spirit ήταν διάχυτο! Ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό κατάφερε να φτιάξει και με περηφάνια το απαθανάτισε και το ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχόμενη στους ακολούθους της "Καλά Χριστούγεννα"!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πελατολόγιο της Μάνιας Ντέλου περιλαμβάνει και πολλούς Έλληνες celebrities. Aνάμεσά τους η στενή της φίλη Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου

Μάνια Ντέλου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR