counter

MasterChef: Άφωνοι οι παίκτες με τις ανακοινώσεις των κριτών - "Την κάτσαμε"

MasterChef: Άφωνοι οι παίκτες με τις ανακοινώσεις των κριτών - "Την κάτσαμε"
MasterChef: Άφωνοι οι παίκτες με τις ανακοινώσεις των κριτών - "Την κάτσαμε"

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας το MasterChef. Οι παίκτες βρέθηκαν απέναντι από τους κριτές, ωστόσο εκεί τους περίμενε μια ανακοίνωση που τους ξάφνιασε. Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε τον λόγο και είπε πως ξεκινάει η εβδομάδα θρίλερ, αφού οι μπριγάδες διαλύονται. 

«Έχετε υπάρξει αρχηγοί είτε στη Γκρι, είτε στη Μπορντό μπριγάδα… και λέω «έχετε», γιατί από αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αρχηγοί. Χριστίνα και Κώστα, παρακαλώ πολύ, παραδώστε μου τα pins σας», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον Κώστα και στην Χριστίνα και τους άφησε άφωνους.

Διαβάστε επίσης! MasterChef: Ενοχλημένος ο Γιάννης με τον Μάριο - "Δεν μπορώ να βάλω μυαλό σε έναν άμυαλο"

«Επίσης, όλοι βγάλτε τα διακριτικά σας. Οι δύο μπριγάδες διαλύονται. Από αυτή την στιγμή όλοι είστε έκθετοι, Κινδυνεύετε με αποχώρηση», συμπλήρωσε ο κριτής του MasterChef.

 «Την κάτσαμε», σχολίασε ο Νίκος Κυψίδης από τον εξώστη.

 «Για ακόμα μία φορά παιδιά όλα αλλάζουν στον φετινό διαγωνισμό. Σας καλωσορίζουμε επίσημα στη δεύτερη εβδομάδα-θρίλερ για φέτος στο MasterChef. Για ακόμα μια φορά καλείστε όλοι ανεξαιρέτως να υπερασπιστείτε τη θέση σας στον διαγωνισμό. Παρακαλώ κατεβείτε όλοι από τον εξώστη και περάστε στους πάγκους σας…Για ακόμα μια φορά καλείστε όλοι ανεξαιρέτως να υπερασπιστείτε τη θέση σας στον διαγωνισμό», πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τότε ανακοίνωσε πως αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δυο αποχωρήσεις και έτσι το τέλος της εβδομάδας θα έχει διαμορφωθεί η τελική δεκάδα του MasterChef

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR