counter

Μαρούσα Στρογγυόγλου: Δείτε πώς είναι σήμερα η Αφροδίτη από το "Άκρως Οικογενειακόν"

Μαρούσα Στρογγυόγλου: Δείτε πώς είναι σήμερα η Αφροδίτη από το "Άκρως Οικογενειακόν"
Μαρούσα Στρογγυόγλου: Δείτε πώς είναι σήμερα η Αφροδίτη από το "Άκρως Οικογενειακόν"

Το αγοροκόριτσο με τα κοντοκουρεμένα μαλλιά, τη βαριά σχολική τσάντα, τις κοπάνες και τις διαφωνίες με τον δίδυμο αδερφό της Ερμή «μεταμορφώθηκε» σε μια όμορφη σαραντάχρονη γυναίκα, που έριξε το καλλιτεχνικό βάρος της στο θέατρο και παράλληλα ανέδειξε ακόμη ένα ταλέντο της, αυτό του τραγουδιού. Ο λόγος για την "Αφροδίτη" από την αγαπημένη σειρά "Άκρως Οικογενειακόν" ή κατά κόσμον Μαρούσα Στρογγυόγλου.

«Το είχα απωθημένο από μικρή, αλλά ποτέ δεν το τολμούσα. Από μικρή τραγουδούσα, άκουγα μουσική. Ξαφνικά είπα ότι θα το κάνω γιατί μου αρέσει και προχωράει καλά. Δεν ξέρω πώς έγινε, γιατί στη σχολική χορωδία με είχαν “κόψει”, οπότε όταν τα παιδιά του γκρουπ, ύστερα από πέντε πρόβες, μου είπαν “ξεκινάμε” δεν το πίστευα!» είχε αναφέρει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της, που είναι πλέον μέλος των Canto Liba. Το όνομα της μπάντας δεν είναι τυχαίο, αφού προέρχεται από την ιταλική λέξη cantο, που σημαίνει τραγούδι, και το γνωστό... λίμπα, αφού παίζουν και τραγουδούν από λαϊκά και έντεχνα μέχρι ρεμπέτικο, μπαλάντες, ρετρό και πιο σύγχρονα κομμάτια. Η ίδια αγαπά τη γιόγκα, τους παραδοσιακούς χορούς και χορεύει εξαιρετικά κρητικούς χορούς αλλά και σάλσα. 

«Μέχρι και σήμερα με φωνάζουν Αφροδίτη, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Το έχω αποδεχτεί πως μέχρι να βγω στη σύνταξη –που δεν θα γίνει ποτέ αυτό στην Ελλάδα- και να γίνω γριά ζαρωμένη ο κόσμος θα συνεχίσει να με αποκαλεί με αυτό το όνομα» λέει. Ακολούθησαν κάποιες γκεστ εμφανίσεις στις σειρές «Εντιμότατοι κερατάδες» και ο ρόλος της γιατρού, πάλι με τον Γιάννη Μπέζο, στο «Ηρθε και έδεσε». Έπειτα το τηλέφωνό της δεν χτύπησε ξανά από τηλεοπτικούς παραγωγούς. «Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι έχει γίνει. Πάντα υπήρχε κρίση στο επάγγελμα του ηθοποιού, γιατί είμαστε πολλοί, αλλά πιστεύω τελικά πως υπάρχουν κάποιοι που το κυνηγάνε πολύ και γι’ αυτό υπάρχουν και στην τηλεόραση» θα δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Η δική της «άκρως οικογενειακή» ιστορία είναι πως παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά, έναν σκύλο και ένα κουνέλι! «Τα παιδιά μου, τώρα που μεγάλωσαν λιγάκι, με σνομπάρουν και δεν βλέπουν τις επαναλήψεις της σειράς! Οταν, όμως, ήταν πιο μικρά, πάθαιναν σοκ που με παρακολουθούσαν να περνάω από μπροστά τους ταυτόχρονα με την παρουσία μου στην τηλεόραση. Είχε πολλή πλάκα» είχε δηλώσει η Μαρούσα στο παρελθόν. Αν και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όσον αφορά την προσωπική ζωή της, πέρυσι έγινε θέμα στο αστυνομικό δελτίο όταν άγνωστοι διέρρηξαν το εξοχικό της στο Ξυλόκαστρο. 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR