counter

Μαριέλλα Σαββίδου: Τα 3 πτυχία, η ζωή στο εξωτερικό και η συμμετοχή στο Voice

Μαριέλλα Σαββίδου: Τα 3 πτυχία, η ζωή στο εξωτερικό και η συμμετοχή στο Voice
Μαριέλλα Σαββίδου: Τα 3 πτυχία, η ζωή στο εξωτερικό και η συμμετοχή στο Voice

Η Μαριέλλα Σαββίδου αγαπήθηκε πολύ στην "Εθνική Ελλάδος" του Γιώργου Καπουτζίδη, και μάλιστα η ίδια έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό το οποίο αξίζει να αναφέρουμε. Το κοινό, ενδιαφέρεται να μάθει για την ηλικία, τις σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει αλλά και την συμμετοχή της στο γαλλικό The Voice και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς, όσα πρέπει να μάθετε!

Μαριέλλα Σαββίδου: Το βιογραφικό, οι σπουδές και η καριέρα της

Διαβάστε επίσης: Μαριέλλα Σαββίδου: Δείτε την αδερφή της ηθοποιού από το "Ποιος Παπαδόπουλος" - Πόσο μοιάζουν;

  • Πήρε τρία διαφορετικά πτυχία: μπάτσελορ, πολιτικών επιστημών, επικοινωνίας, γαλλικής φιλολογίας και για ένα χρόνο βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου κατάφερε να πάρει μάστερ κοινωνιολογίας.

  • Τηλεοπτικά συμμετείχε στην εκπομπή Καλημερούδια με τον Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το 2017 έκανε την εμφάνιση της στη σειρά του Star “Ο άντρας των ονείρων μου”, ενώ έπαιξε και στο "Μην αρχίζεις την μουρμούρα".

  • Η Μαριέλλα Σαββίδου, είχε μια συμμετοχή και στο γαλλικό The Voice, για την οποία ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Mega που παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής:''Ζούσα μία διπλή ζωή. Το κράτησα μυστικό το The Voice γιατί απαγορεύοταν να μιλήσουμε. Ζούσα στο Παρίσι 12 χρόνια. Έχω σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, επικοινωνιολογία και ήμουν και σε σχολή για τραγούδι. Το θέατρο για μένα ήταν ένα σκουλήκι που δεν έφευγε. Έστειλα την πρώτη μου αίτηση από τον Αύγουστο, πέρασα αρκετές φάσεις μέχρι να φθάσω ως εδώ. Ήταν όλοι φωνάρες. Από τις 40,000 αιτήσεις, κατάφερα να μπω στους 70. Τον Νοέμβριο όταν ξεκίνησα τα γυρίσματα στην Εθνική Ελλάδος αρρώστησα και όταν πήγα στο The Voice δυστυχώς νοσηλεύτηκα με πυρετό. Μέχρι και κορτιζόνες πήρα για να καταφέρω να αντέξω. Πήγα έδωσα την τελευταία μάχη, δεν πέρασα, όμως είμαι περήφανη που έφτασα μέχρι εκεί."

Μαριέλλα Σαββίδου: Η αποκάλυψη για τους γονείς της

Η Μαριέλλα Σαββίδου σε συνέντευξή της σε περιοδικό, μίλησε για τους γονείς της και το φοβερό τροχαίο που είχαν, αναφέροντας: "Στη Βέροια, σε έναν κεντρικό άξονα συγκρούστηκαν μετωπικά με μεθυσμένο οδηγό, που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Ήταν πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό. Έκαναν και οι δύο πολλές επεμβάσεις. Ο πατέρας μου έχασε το μισό του πρόσωπο και έπρεπε να κάνει πλαστική αναδόμησης. Ήταν κομβικό αυτό το ατύχημα, γιατί εξαιτίας του συνέβησαν κάποια πράγματα που καθόρισαν τη ζωή μου. Οι γονείς μου έπρεπε να κάνουν πολλαπλές εγχειρήσεις. Η μαμά μου είχε σπάσει διάφορα σημεία στη σπονδυλική της στήλη και δεν μπορούσε ούτε να μας σηκώσει ούτε να μας αλλάξει. Γι' αυτό έπρεπε να φέρουν μια γυναίκα στο σπίτι, για να μας φροντίζει. Επειδή, λοιπόν, δεν έβρισκαν κάποια από την Κύπρο, έφεραν μία από τη Γαλλία, λόγω και των γαλλικών σπουδών της μαμάς. Έτσι κι εγώ, από μικρή αισθάνθηκα τα γαλλικά σαν μητρική μου γλώσσα, αφού ήμουν η διερμηνέας της νταντάς μου, που δεν καταλάβαινε ελληνικά."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR