counter

Μαρία Μπακοδήμου για Θανάση Κουρλαμπά: "Η εικόνα που έχω είναι τελείως διαφορετική"

Μαρία Μπακοδήμου για Θανάση Κουρλαμπά: "Η εικόνα που έχω είναι τελείως διαφορετική"
Μαρία Μπακοδήμου για Θανάση Κουρλαμπά: "Η εικόνα που έχω είναι τελείως διαφορετική"

Το ρεπορτάζ που θέλει τον Θανάση Κουρλαμπά να βρίσκεται πίσω από την απομάκρυνση του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θοδωρή Κατσαφάδου από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» σχολίασε η ομάδα της εκπομπής «Γεια σου».

Η Μαρία Μπακοδήμου μάλιστα πήρε τον λόγο και εξέφρασε την δική της γνώμη για τον Θανάση Κουρλαμπά.

Διαβάστε επίσης! Γιώργος Γαλίτης: Στηρίζει δημόσια τον Θανάση Κουρλαμπά - "Είχα ανάγκη να το πω για να σωπάσει ο βούρκος"

«Πριν πείτε το ρεπορτάζ, θέλω να πω ότι ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι ένας ηθοποιός που δουλεύει χρόνια, όλοι έχουν την καλύτερη εικόνα για αυτόν. Είναι σε παραστάσεις, όπως αυτή με τον Γιώργο Γαλίτη που δουλεύουν πάρα πολλά χρόνια την ίδια παράσταση στο ίδιο θέατρο. Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό, γιατί η εικόνα που έχω για τον Θανάση Κουρλαμπά είναι τελείως διαφορετική.

Από την άλλη, ένας ηθοποιός δεν μπορεί να διώξει έναν άλλο ηθοποιό. Μπορεί δυο άνθρωποι να μην ταίριαξαν σε μία δουλειά. Δεν μπορεί να σε διώξει ένας ηθοποιός. Είσαι δηλαδή σε μία παράσταση και ένας ηθοποιός αποφασίσει και λέει στον παραγωγό: θέλω να φύγει ο τάδε; Τι είναι αυτός ο ηθοποιός σε σχέση με τον παραγωγό; Ο παραγωγός αποφασίζει, γιατί αυτός βάζει την υπογραφή για όλη την εικόνα του έργου» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR