counter

Μαρία Καρλάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και τον πατέρα του μωρού

Μαρία Καρλάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και τον πατέρα του μωρού
Μαρία Καρλάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και τον πατέρα του μωρού

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Μαρία Καρλάκη, καθώς το πρωί του Σάββατου 11 Νοεμβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.190 γραμμαρίων και 52 εκατοστών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Μαρία Καρλάκη δημοσίευσε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και τον πατέρα του παιδιού της, με τον οποίο είχε αποκαλύψει πως χώρισαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Διαβάστε επίσης: Mαρία Kαρλάκη: "Δεν είμαστε μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, δεν ξέρω που είναι"

Διαβάστε επίσης: Μαρία Καρλάκη: "Δεν είμαστε μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, δεν ξέρω που είναι"

«11.11.23 ήρθε στην ζωή μου αγγελούδι μου ! Σε περίμενα μια ζωή! Καλότυχος, ευλογημένος και Παναγιοσκεπαστος να είσαι» έγραψε η Μαρία Καρλάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Λίγο καιρό πριν γεννήσει, η Μαρία Καρλάκη είχε αποκαλύψει: «Ανυπομονώ να πάρω τον γιο μου αγκαλιά. Θα γεννήσω τον Νοέμβριο, το μωρό θα βγει σκορπιός όπως εγώ. Μόλις έμαθα πως είμαι έγκυος, έβαλα τα κλάματα, το μωρό αυτό είναι θεόσταλτο. Ο Τριαντάφυλλος είχε καταλάβει πως είμαι έγκυος πριν καν το μάθω εγώ. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας αντιμετωπίζουμε τα ψυχολογικά των άλλων. Ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε πως είμαι έγκυος.

Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου. Έχω πελαγώσει από το άγχος για το πώς θα μεγαλώσω το παιδί μου. Με στεναχωρεί όταν σκέφτομαι πως πρέπει να εξηγήσω στο παιδί μου γιατί δεν είμαι μαζί με τον μπαμπά του. Το όνομα του παιδιού μου θα είναι Ραφαήλ κα τα βαφτίσια θα γίνουν στη Μυτιλήνη. Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να έχω την οικογένειά μου και να κάνω και δεύτερο παιδί».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karlaki (@karlaki_maria)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR