counter

Mαργαρίτα Δρούτσα:"Η μητέρα μου με ρωτούσε πότε θα γίνω μητέρα από τα 14 μου χρόνια"

Mαργαρίτα Δρούτσα:"Η μητέρα μου με ρωτούσε πότε θα γίνω μητέρα από τα 14 μου χρόνια"
Mαργαρίτα Δρούτσα:"Η μητέρα μου με ρωτούσε πότε θα γίνω μητέρα από τα 14 μου χρόνια"

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η ραδιοφωνική παραγωγός και στιχουργός Μαργαρίτα Δρούτσα. Φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την 19 μηνών κόρη της Σεσίλια στο σπίτι της οικογένειας στην Γλυφάδα και μιλά για το πόσο άλλαξε την ζωή της ο καρπός του έρωτάς της με τον τραγουδιστή σύζυγό της Γιάννη Τόλμη.

Πόσα κιλά πήρες στην εγκυμοσύνη σου;

Τριάντα πέντε. Η ζυγαριά μου δείχνει ήδη 30 κιλά λιγότερο και θέλω να χάσω ακόμη 15, έτσι ώστε αν ξαναμείνω έγκυος να έχω περιθώριο να βάλω κάποια. Επειδή από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν υπό την επιτήρηση ενός διαιτολόγου, είπα: «Τώρα θα φάω σαν να μην υπάρχει αύριο!». Δεν νομίζω να έχω φάει τόσο junk food ποτέ ξανά. Τι χάμπουργκερ, τι τσουρέκια, τι παγωτά, τι τυρόπιτες. Άσε τους χυμούς. Όσο φυσικό χυμό πορτοκαλιού κατανάλωσα τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης μου, δεν νομίζω ότι είχα πιει σε όλη τη ζωή μου. Έτρωγα τα πάντα και σε απίστευτες ποσότητες, χωρίς να έχω την παραμικρή ενοχή. Βέβαια, όταν γέννησα και διαπίστωσα πόσο δύσκολο ήταν να επανέλθω στο κανονικό μου βάρος, το μετάνιωσα, αλλά ήταν πια αργά.

Πόσο καιρό σού πήρε να χάσεις αυτά τα 30 κιλά;

Αν σκεφτείς ότι γέννησα στις 10 Μαΐου του 2012 και ξεκίνησα 40 μέρες μετά, μου πήρε σχεδόν ενάμιση χρόνο. Αυτή τη στιγμή η ζυγαριά μου δείχνει 79 κιλά και λίγο πριν γεννήσω ήμουν 110. Αλλά έχοντας κάνει τόσα χρόνια δίαιτες, ήξερα τι πρέπει να κάνω για να γίνω και πάλι όπως ήμουν και δεν χρειάστηκε να απευθυνθώ σε κάποιο διαιτολόγο. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν πείνασα, αλλά το αποτέλεσμα που έβλεπα στον καθρέφτη μου, με δικαίωνε.

Πώς αντέδρασε η μητέρα σου, στιχουργός Εύη Δρούτσα, όταν έμαθε ότι θα γίνει γιαγιά;

Νομίζω πως η μέρα που της ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής της. Το περίμενε πώς και πώς να γίνει γιαγιά. Όταν πια στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου, πήγαμε μαζί στον γυναικολόγο και μας είπε ότι θα είναι κορίτσι, σύρθηκε στα πατώματα. (Γελάει.) Η μητέρα μου από τότε που ήμουν 14 ετών με ρωτούσε: «Πότε θα μου κάνεις μία μπέμπα;». Όταν πια ήρθε η ώρα του τοκετού, γιατί γέννησα με ραντεβού, ήταν από το πρωί στο μαιευτήριο και από ό,τι μου είπαν, όταν βγήκε έξω ο γιατρός και της είπε ότι όλα πήγαν καλά, δάκρυσε.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR