counter

Μαίρη Μπάρκουλη: Η δημόσια ανακοίνωση για την κατάσταση υγείας του γιου της

Μαίρη Μπάρκουλη: Η δημόσια ανακοίνωση για την κατάσταση υγείας του γιου της
Μαίρη Μπάρκουλη: Η δημόσια ανακοίνωση για την κατάσταση υγείας του γιου της

Στο νοσοκομείο βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι ο Νίκος Μπάρκουλης. Ο 16χρονος γιος του αείμνηστου ηθοποιού πέρασε από μία σειρά εξετάσεων με τη μητέρα του να γνωστοποιεί την επίσκεψή τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Στο Ιατρικό για εξετάσεις του Νικόλα... Να γινόταν ένα θαύμα... Να πέταγες από πάνω σου αυτό που σε βασανίζει... Μη φοβάσαι... Κι εγώ κι ο μπαμπάς είμαστε πάντα μαζί σου... Κοιμήσου αγόρι μου και όλα θα περάσουν... Ο Άγγελος σου είναι στο πλάι σου...» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Λίγες ώρες αργότερα και η ίδια μας ενημέρωσε για την κατάσταση υγείας του γιου της.

«Και ναιιιιιι το θαύμα έγινε.. Την προηγούμενη φορά είχε πολλαπλά έλκη στο δωδεκαδακτυλο και στο έντερο... Τον Αύγουστο στον ύπνο μου ήρθε η Παναγία και μου ζήτησε να τον πάω στην Τήνο στη χάρη της... Το έκανα αμέσως.... Υπάρχει Θεός... Το παιδί μου σήμερα δεν έχει τίποτα... Υπάρχουν μόνο τα σημάδια ότι κάποτε εκεί ήταν τα έλκη. Αντρέα μου σ ευχαριστώ που μας προσέχεις.. Παναγίτσα μου γλυκιά θα ερχόμαστε στη χάρη σου κάθε χρόνο που χάρισες την υγεία στο παιδί μου.... Σας ευχαριστώ κι εσάς πολύ για την συμπαράστασή σας...», έγραψε.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR