counter

Λευτέρης Ελευθερίου: Βραδινή έξοδος με την ετοιμόγεννη σύζυγο του

Λευτέρης Ελευθερίου: Βραδινή έξοδος με την ετοιμόγεννη σύζυγο του
Λευτέρης Ελευθερίου: Βραδινή έξοδος με την ετοιμόγεννη σύζυγο του

Λευτέρης Ελευθερίου

Από την πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου στο θέατρο Βρετάνια δε θα μπορούσαν να λείπουν και πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί μαζί του κατά καιρούς όπως και ο νεοεισερχόμενος ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος ήδη σημειώνει ανοδική πορεία στο χώρο μιας και διαθέτει ταλέντο και έξυπνη ατάκα.

Ο ηθοποιός που ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς αισθάνεται τυχερός που ο Λάκης Λαζόπουλος του έχει δώσει βήμα μέσα από την εκπομπή του για να δείξει το ταλέντο του έδωσε το παρών σε αυτή τη λαμπερή βραδιά.

Παρακολούθησε την παράσταση “Sorry I’ m Greek”, με την ετοιμόγεννη σύζυγο του, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Οι δυο τους αν και δεν κάνουν συχνές εμφανίσεις, καθώς ο Λευτέρης Ελευθερίου φημίζεται για την διακριτικότητα του και την αφοσίωση του στη δουλειά και την οικογένεια του, παρακολούθησαν με χαρά τον απολαυστικό Λάκη Λαζόπουλο. Πόζαραν αγκαλιά στο τηλεοπτικό φακό και είναι πανευτυχείς που είναι ένα βήμα πριν να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι ήδη μπαμπάς αφού ο μονάκριβος γιος του, Ιάσονας είναι σχεδόν δύο ετών. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι ονόμασε το γιο του "Ιάσονα" γιατί ήταν αμφιλεγόμενο από το γιατρό τους εάν η σύζυγος του θα κάνει παιδί. Όταν τελικά εκείνη έφερε στον κόσμο το γιο τους το ονόμασαν Ιάσονα που σημαίνει θεραπευτής. Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους η σύζυγος του είναι ετοιμόγεννη κάτι που τους έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα μετά από την περιπέτεια που είχαν περάσει.

Ο ηθοποιός που παρά την μεγάλη και σχετικά γρήγορη επιτυχία που γνώρισε παραμένει ντροπαλός, συνεσταλμένος, low profile και αφοσιωμένος στην σύζυγο του, η οποία σε λίγο καιρό θα τον κάνει ξανά μπαμπά. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και δεν αποχωρίζονταν ο ένας τον άλλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR