counter

Λαμπερή πρεμιέρα για τον Νίκο Βέρτη! - Φωτογραφίες

Λαμπερή πρεμιέρα για τον Νίκο Βέρτη! - Φωτογραφίες
Λαμπερή πρεμιέρα για τον Νίκο Βέρτη! - Φωτογραφίες

Ο Nίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ the music show  έκανε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα την Παρασκευή το βράδυ, κάνοντας τη διαφορά στη νυχτερινή Αθήνα.

Με ένα τριήμερο sold out, ένα φρέσκο πρόγραμμα με παλιές και νέες επιτυχίες αλλά και πολλές εκπλήξεις, ο Νίκος Βέρτης, άνοιξε τη φετινή σεζόν στο ΥΤΟΝ the music show ανάμεσα σε  ένα κοινό που τον αποθέωσε.

Ο Νίκος Βέρτης, δυναμικός με υπέροχα τραγούδια σε άριστη σχέση με το κοινό του προσέφερε ένα πρόγραμμα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας. 

Άρτιες τεχνικές προδιαγραφές, εξαιρετικοί φωτισμοί και ακροβατικά που σε κάνουν να κρατάς την ανάσα, στο ΥΤΟΝ the music show.

Ο Νίκος Βέρτης

Στο πλευρό του φέτος βρίσκεται η εντυπωσιακή Demy που μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της επί σκηνής.


Η Demy

Το πρόγραμμα πλαισιώνουν ο Δημήτρης Καραδήμος, ένας καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί μέσα από τις  επιτυχίες του, η  πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Λιόλιου, ο Βαγγέλης  Κακουριώτης, ο έμπειρος Δήμος Μπέκε που με τις ερμηνευτικές του ικανότητες έδωσε το δικό του τόνο στο πρόγραμμα αλλά και η Κική Σαββίδου που με την υπέροχη φωνή της συμπλήρωσε το σχήμα του  ΥΤΟΝ the music show κρατώντας το κέφι στα ύψη μέχρι το πρωί.

Στο ΥΤΟΝ the music show βρέθηκε και ο Γιώργος Μαζωνάκης που δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Νίκου Βέρτη να τραγουδήσουν μαζί επί σκηνής. 


Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Νίκο Βέρτη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR