counter

Κώστας Φραγκολιάς: Η on air απάντησή του μετά τον σάλο στα social media για την ατάκα με τα επιδόματα

  Κώστας Φραγκολιάς: Η on air απάντησή του μετά τον σάλο στα social media για την ατάκα με τα επιδόματα
Κώστας Φραγκολιάς: Η on air απάντησή του μετά τον σάλο στα social media για την ατάκα με τα επιδόματα

Την δική του απάντηση για την ατάκα που είπε χθες, 4/1, ο Κώστας Φραγκολιάς στο Happy Day σχετικά με τα επιδόματα, η οποία και προκάλεσε σχόλια στο διαδίκτυο, έδωσε το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή, ο ίδιος. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε ότι διάβασε κάποια από αυτά που γράφτηκαν στα social media και ρώτησε τον Κώστα Φραγκολιά εάν θέλει να σχολιάσει κάτι. «Να κάτσω εγώ να πω αν έχω δουλέψει και τι ένσημα έχω και σε ποιους… Ας ψάξουν να τα βρούνε. Να απαντήσω στο ατσαλάκωτο μπλουζάκι ή στη σιδερωμένη αρκουδίτσα; Σε ποιον να απαντήσω;

Διαβάστε επίσης: Έλενα Χριστοπούλου για Κώστα Φραγκολιά: “Είχε πει ότι δεν του αρέσει τίποτα επάνω μου. Θέλω να πω δημόσια…”

Ευχαριστώ αυτούς που απευθύνθηκαν προσωπικά στον λογαριασμό μου στο Instagram και είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση… Και με όσους διαφώνησα. Και με τους περισσότερους, το 99% καταλήξαμε μαζί κάπου. Ευχαριστώ για την ωραία και όμορφη προσέγγιση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω τίποτα».

«Η αλήθεια μας παρεξηγείται πάντα. (…) Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο, πριν αρχίσω τα ταξίδια. Είχα και συγκάτοικο για να τα βγάζω πέρα, γιατί έβαλα; Εγώ επίδομα δεν έχω πάρει», πρόσθεσε στην συνέχεια ο Κώστας Φραγκολιάς .

Η ατάκα που είχε πει ο Κώστας Φραγκολιάς για τα επιδόματα

«Στενοχωριέμαι με όσα ακούω. Δείτε πόσο έχει η κιλοβατώρα στην Ευρώπη και πόσο στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση πρέπει να κατεβάσει τον φόρο. Δεν παίρνω επιδόματα, να κόψουν τα επιδόματα… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν. Δεν παίρνω επιδόματα, Τίνα μου (Μεσσαροπούλου). Να κόψουν τα επιδόματα, που έχουμε γίνει μια χώρα, όλη ανεργία… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι, γιατί παίρνουν τα επιδόματα. Να πάνε να δουλέψουν. Αν κόψουν τα επιδόματα, θα πάνε να δουλέψουν», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR