counter

ΚΤΕΛ - Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά!

ΚΤΕΛ - Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά!
ΚΤΕΛ - Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά!

Ο Νίκος Μουτσινάς συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά την επιτυχία τους ως ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης, αυτή τη φορά με την σπαρταριστή κωμωδία «ΚΤΕΛ» που έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 στο Θέατρο Κιβωτός. Ο Νίκος Μουτσινάς συμμετείχε στη συγγραφή του έργου μαζί με την Τζένη Διαγούπη και μάλιστα υπογράφει και τη σκηνοθεσία του.

Στην παράσταση μαζί με τον Νίκο Μουτσινά συμπρωταγωνιστούν οι: Βασιλική Ανδρίτσου, Τζένη Διαγούπη, Ματίνα Νικολάου, Θανάσης Αλευράς, Αθηνά Οικονομάκου και Φωτεινή Ντεμίρη. Τα κουστούμια της παράστασης επιμελήθηκε ο Γιώργος Σεγρεδάκης και τη φωτογράφιση για την αφίσα έκανε η Ρούλα Ρέβη.

Τη πρεμιέρα του «ΚΤΕΛ» τίμησε όπως είναι φυσικό πλήθος επωνύμων καθώς ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο στη showbiz και ταλαντούχος καλλιτέχνης. Αναμεσά στους παρευρισκόμενους την προσοχή τράβηξαν οι: Ντορέτα Παπαδημητρίου, Ευγγελία Αραβανή με τον Ηλία Βρεττό, Ζέτα Μακρυπούλια, Ράνια Θρασκιά, Μαίρη Συνατσάκη, Ησαίας Ματιάμπα, Τάμπτα και Μαρία Ηλιάκη. Ακόμη στην επίσημη πρεμιέρα παρευρέθηκαν η Έλενα Παπαβασιλείου, η Καίτη Γαρμπή με την αδερφή της, η Κατερίνα Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Ελένη Χατζίδου, η Βάσω Κολιδά με τον αρραβωνιαστικό της Γιάννη Εμμανουηλίδη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Θάλεια Ματίκα, ο Μέμος Μπεγνής, ο Άλεξ Κάβδας και πολλοί πολλοί ακόμη. Απολαύστε στις φωτογραφίες που ακολουθούν την ξεχωριστή εμφάνιση του καθενός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR