counter

Κρίστη Καθαργιά: Το επάγγελμα, το παιδί και ο χωρισμός από τον Γιώργο Μαυρίδη

Κρίστη Καθαργιά: Το επάγγελμα, το παιδί και ο χωρισμός από τον Γιώργο Μαυρίδη
Κρίστη Καθαργιά: Το επάγγελμα, το παιδί και ο χωρισμός από τον Γιώργο Μαυρίδη

Έκπληξη προκάλεσε πριν από λίγες ώρες η είδηση πως ο Γιώργος Μαυρίδης παίρνει διαζύγιο από την Κρίστη Καθαργιά μετά από 9 μήνες γάμου. Η ίδια, δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αναζητήσεις για το βιογραφικό της είναι εξαιρετικά δημοφιλείς.

Κρίστη Καθαργιά: Το βιογραφικό και οι σπουδές της 

Η Κρίστη Καθαργιά είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα, με τις σπουδές της να αφορούν φυσικά την ψυχολογία ωστόσο εργάζεται και ως μοντέλο. Η καταγωγή της είναι από το Λιτόχωρο Πιερίας, ενώ ζει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Όπως βλέπουμε μάλιστα από τις αναρτήσεις της στο λογαριασμό της στο Instagram, η Κρίστη Καθάργια έχει έναν μικρό γιο, τον «μικρό Βούδα» όπως τον αποκαλεί.

Η παράλληλη ενασχόλησή της ως μοντέλο χαρίζει στον λογαριασμό της μερικά πολύ εντυπωσιακά στιγμιότυπα τα οποία θα δείτε στην gallery που βρίσκεται στο τέλος.

Κρίστη Καθαργιά: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μαυρίδη και η εξομολόγηση του για τον έρωτά του

Η Κρίστη Καθαργιά και ο Γιώργος Μαυρίδης γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη και η επισημοποίηση της σχέσης τους, έγινε στην Χαλκιδική, με το σχετικό βίντεο να ανεβαίνει έναν ολόκληρο χρόνο μετά στο Youtube.

Το γνωστό ζευγάρι βρίσκονταν σε παραλία της Χαλκιδικής, με τα σκυλάκια τους να παίζουν με τα μπαλάκια που τους πετούσαν. Μέσα σε ένα από αυτά ο Γιώργος Μαυρίδης είχε κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο έκανε την πρόταση.

"Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου... Δηλαδή τώρα είπες ναι; Θέλεις να με παντρευτείς;" ρώτησε ο παρουσιαστής την Κρίστη Καθαργιά ,με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα.

 Κρίστη Καθαργιά: Ο χωρισμός από τον Γιώργο Μαυρίδη

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Super Κατερίνα", ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε ότι το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παρουσιαστής και η ψυχολόγος έκαναν αίτηση διαζυγίου, μετά από εννέα μήνες γάμου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, μεταξύ άλλων, το διαζύγιο ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια είναι συναινετικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR