counter

Κλέλια Πανταζή: Εξιτήριο από το μαιευτήριο τρεις μέρες μετά τη γέννηση του γιου της (φωτογραφίες)

Κλέλια Πανταζή: Εξιτήριο από το μαιευτήριο τρεις μέρες μετά τη γέννηση του γιου της (φωτογραφίες)
Κλέλια Πανταζή: Εξιτήριο από το μαιευτήριο τρεις μέρες μετά τη γέννηση του γιου της (φωτογραφίες)

Η Κλέλια Πανταζή έγινε για τρίτη φορά μητέρα, καθώς τη Δευτέρα (17/07) έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Ολυμπιονίκης και Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής, ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο, ενώ το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κλέλια Πανταζή πήρε εξιτήριο από μαιευτήριο και μαζί με τον νεογέννητο γιο της επέστρεψε στο σπίτι της. Από το πλευρό της δεν έλειπε φυσικά στιγμή ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος.

Οι δυσκολίες της τρίτης εγκυμοσύνης

Μιλώντας για τις δυσκολίες της τρίτης εγκυμοσύνης, η Κλέλια Πανταζή είχε αναφέρει: «Μπορεί στην αρχή να ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι με την εγκυμοσύνη μου, αλλά λίγες μέρες μετά, ήρθε μια αποκόλληση, η οποία μας τρόμαξε αρκετά. Έκανα ό,τι  ήταν δυνατόν για να είναι καλά το έμβρυο, πήγα στο φαρμακείο ακολούθησα την αγωγή που μου έδωσε ο γιατρός μου, έμεινα σε ακινησία για κάποιο καιρό και περίμενα να φτάσει η ώρα για τον πρώτο υπέρηχο.

Εκεί είχαμε το άγχος αν θα είναι καλά το έμβρυο, κι αν θα ακούσουμε την καρδούλα του να χτυπά. Αυτό το γεγονός μας έδεσε περισσότερο με τον Λευτέρη και με έκανε συνειδητοποιήσω πόσο πολύ ήθελα αυτό το μωρό στην οικογένειά μας.

Διαβάστε επίσης: Kλέλια Πανταζή - Λευτέρης Tσάκαλος: Βάφτισαν τον γιο τους – Το όνομα του νεοφώτιστου

Εκείνο που με συγκίνησε πολύ σ’ αυτή την μικρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισα ήταν η στάση του μεγάλου μου γιου του Άγγελου, ο οποίος κατάλαβε ότι δεν ήμουν καλά. Του εξηγήσαμε με το μπαμπά του τι συνέβαινε και εκείνος, επειδή είναι πολύ γλυκό παιδί με ανεπτυγμένη συναίσθηση και ευαισθησίες, ήταν πολύ τρυφερός και προστατευτικός απέναντι μου και μοιραζόταν την ίδια αγωνία με μένα για το πρώτο υπέρηχο. Με ρώτησε πώς αισθάνομαι, αν είμαι καλά και αν συνεχίζω να έχω αίμα».

Η Κλέλια Πανταζή έχει αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο ακόμη δύο γιους και πλέον είναι μια ευτυχισμένη μητέρα τριών αγοριών!

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τις στιγμές.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR