counter

Kim Kardashian: Δεν φαντάζεστε πόσο πληρώθηκε για να βγάλει selfies στο Dubai!

Kim Kardashian: Δεν φαντάζεστε πόσο πληρώθηκε για να βγάλει selfies στο Dubai!
Kim Kardashian: Δεν φαντάζεστε πόσο πληρώθηκε για να βγάλει selfies στο Dubai!

Θυμάστε που σας λέγαμε πως η Kim Kardashian θα πήγαινε στο Dubai για μία guest εμφάνιση; Ε, πήγε! Και όχι μόνο πήγε, αλλά… τους “έγδυσε” κιόλας τους ανθρώπους. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Η διάσημη τηλεπερσόνα επισκέφθηκε το Dubai προκειμένου να παρευρεθεί στο "The Masterclass Dubai” στο Palm Jumeirah. Μαζί της ήταν και ο make-up artist Mario Dedivanovic. Από τις 500 θαυμάστριες, οι 400 πλήρωσαν 2.000 δολάρια προκειμένου να τη συναντήσουν, να τη χαιρετήσουν και να βγάλουν μία selfie μαζί της. Μάλιστα, η πρόσκληση επάνω έγραφε "Meet and Greet".

Οι κοπέλες, όντως είδαν την Kim κι έβγαλαν φωτογραφία μαζί της, αλλά… δεν κατάφεραν να της μιλήσουν, αφού το μόνο που έλεγε η Kim ήταν "Hi, How are you?” και μετά έπαιρνε σειρά η επόμενη! Βέβαια, εκτός από τη selfie και το “Γεια σου, τι κάνεις;” της Kim, οι παρευρισκόμενες πήραν επίσης μία τσαντούλα με καλλυντικά και ένα πιστοποιητικό το οποίο έγραφε πως παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Όσο για την Kim; Έ, αυτή πήρε κάτι παραπάνω… Σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια μάζεψε κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: Να βγάζει selfies!!! Μετά από αυτό, η Kim Kardashian επάξια ανακηρύσσεται Βασίλισσα των selfie!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR