counter

Κι όμως, η Όλγα Βασδέκη είναι έγκυος! Σε λίγες μέρες έρχεται στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Κι όμως, η  Όλγα Βασδέκη είναι έγκυος! Σε λίγες μέρες έρχεται στον κόσμο το πρώτο της παιδί
Κι όμως, η Όλγα Βασδέκη είναι έγκυος! Σε λίγες μέρες έρχεται στον κόσμο το πρώτο της παιδί

 Βασδέκη

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Την "αργυρή" παγκόσμια πρωταθλήτρια του στίβου στο αγώνισμα του τριπλούν, Όλγα Βασδέκη, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.gr, πριν από λίγες ημέρες.Και όπως φαίνεται καθαρά από τις φωτογραφίες βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Η 38χρονη αθλήτρια διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.gr, περιμένει κορίτσι.

Κανένας από τους παιλιότερους συναθλητές της και φίλους, που επικοινώνησε το FTHIS.GR, δεν γνώριζε ότι η Όλγα είναι έγκυος και χαρακτηριστικά ένας από αυτούς είπε: "την έχω χάσει σχεδόν ένα χρόνο. Λες και έχει εξαφανιστεί!".

Η αθλήτρια ζει στο κέντρο της Αθήνας και έχει σχέση με επιχειρηματία, περίπου ένα χρόνο, και επέλεξε η ίδια να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σχεδόν καθημερινά βρίσκεται στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας και πολλές φορές είναι μαζί της και ο αγαπημένος της.

Βασδέκη

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, η Όλγα Βασδέκη βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Ζαχάρω Ηλείας. Επέστρεψε, όμως, στην πρωτεύουσα λόγω του αναμενόμενου τοκετού.

Η Όλγα Βασδέκη όπως την θυμόμαστε: Η πρώτη φωτογραφία (αριστερά) είναι από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σεββίλης το 1999 (Φωτό: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ) και η δεύτερη (δεξιά) από διακοπές της με την συναθλήτριά της Νίκη Ξάνθου στη Μήλο, το 2009. 

ΒασδέκηΒασδέκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR