counter

Κατσούλης: Η συγκινητική έκπληξη που του ετοίμασε η οικογένεια του

Κατσούλης: Η συγκινητική έκπληξη που του ετοίμασε η οικογένεια του
Κατσούλης: Η συγκινητική έκπληξη που του ετοίμασε η οικογένεια του

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου έχουν χτίσει μια πολύ δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια με τα παιδιά τους να τους γεμίζουν με ευτυχισμένες στιγμές και παιχνίδια. Μακριά από υποχρεώσεις απολαμβάνουν τις οικογενειακές τους διακοπές στην Κρήτη περνώντας ποιοτικές στιγμές όλοι μαζί.

Σήμερα, Κυριακή 21 Αυγούστου, που έχει ο ηθοποιός τα γενέθλια του, η οικογένεια τους δεν θα τον άφηνε, χωρίς να του κάνει έκπληξη, όπως και έκανε. Ο Κρατερός Κατσούλης αναρτώντας φωτογραφία με την Κατερίνα Καραβάτου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την συγκινητική έκπληξη που του ετοίμασαν.

«Σήμερα το πρωί είχα τη πιο συγκινητική έκπληξη των γενεθλίων μου! Βγαίνοντας από το μπάνιο όλη η οικογένεια μου, φορώντας μπλούζες που γράφουν "μπαμπά μας σε λατρεύουμε" που τραγούδησαν για να μου ευχηθούν και μου έδωσαν τη δική μου μπλούζα που λέει: "εγώ είμαι ο μπαμπάς και με λατρεύετε!!!" Χαζομπαμπάς και τετράκις ευτυχής!! Υγεία χαρά αγάπη σε όλους! Χίλια ευχαριστώ στη μονα-δική μου, Κατερίνα Καραβάτου για την έκπληξη!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR