counter

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει την ερωτική της ζωή και τη σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει την ερωτική της ζωή και τη σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη
Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει την ερωτική της ζωή και τη σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Βασίλη Μπουζιώτη και την Real Life. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά και απάντησε σε ερωτήσεις που «έκαιγαν» για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις της και τις πρώην συνεργασίες της.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν από τις κοπέλες που περιμένουν τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο να έρθει αλλά όχι πλέον. Όπως δηλώνει η ίδια: «“Δεν μου αρέσει να ζω σε παραμύθια! Ίσως γιατί κάποια στιγμή να έζησα και να ξύπνησα απότομα. Και ξέρεις, αυτό πονάει. Δεν περιμένω κανένα πρίγκιπα”. Επίσης, στην ερώτηση για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για την σχέση τους, απαντάει: “Έχω βγει από αυτό το τρυπάκι και δεν ασχολούμαι με αυτά. Απλώς τα διαβάζω και γελάω. Γιατί ξέρεις ποια είναι είναι η πλάκα; Ότι ακόμη και αν πω δημόσια από την εκπομπή μου ότι δεν τρέχει τίποτα, εξαιτίας του ότι πρέπει να δημιουργηθεί θέμα, θα ερμηνευτεί ως “περίεργη δήλωση της Καινούργιου”...

Τι έχει να μας πει όμως η Κατερίνα Καινούργιου για την πρώην συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη;

“Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι ο Νίκος έπαιξε το ρόλο... εξολοθρευτή. Αντίθετα ήταν εκείνος που με ώθησε να κάνω πράγματα και με βοήθησε να δω τις ευκαιρίες. Ακόμη κι όταν δεχόταν ο ίδιος πιέσεις κάθε λογής που τον έφεραν σε δύσκολη θέση”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Ενώ, για την Μαρία Ηλιάκη αναφέρει: “Για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Το ότι δεν θέλω να συνεργαστώ με την Μαρία, δεν σημαίνει ότι δεν την σέβομαι ως άνθρωπο ή ότι δεν την εκτιμώ ως επαγγελματία. Για δικούς μου προσωπικούς λόγους δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της”, ανέφερε. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR