counter

Καταγγέλλει η Όλγα Πολίτη: "Έγραφαν δείτε την hot αντιδήμαρχο γυμνή… σοκαρίστηκα"

 Καταγγέλλει η Όλγα Πολίτη: "Έγραφαν δείτε την hot αντιδήμαρχο γυμνή… σοκαρίστηκα"
Καταγγέλλει η Όλγα Πολίτη: "Έγραφαν δείτε την hot αντιδήμαρχο γυμνή… σοκαρίστηκα"

Η Όλγα Πολίτη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 19/2 στην εκπομπή «Δυο στη Μία» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων κατήγγειλε δημόσια όλα όσα βίωσε με τις ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και παρίσταναν εκείνη.

 Η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης εξομολογήθηκε πως στην αρχή την πήρε από κάτω αλλά μετά απευθύνθηκε σε δικηγόρο αφού όπως είπε καμία γυναίκα δεν πρέπει να ζει κάτι τέτοιο.

Όσα κατήγγειλε η Όλγα Πολίτη

«Πολλές γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: είμαστε μαζί σου. Μου λένε: σ’ αγαπάμε, προχώρα, έχουμε περάσει τα ίδια. Είναι φοβερό. Σοκαρίστηκα. Το είδα στο Facebook… είδα ένα δημοσίευμα που έγραφε: δείτε την hot αντιδήμαρχο, Όλγα Πολίτη, γυμνή. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα» είπε αρχικά η Όλγα Πολίτη.

«Ήταν χορηγούμενο θέλω να σας πω. Αυτό είναι το χειρότερο. Βασικά, πρέπει να είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένο όλο αυτό. Ξεκίνησαν από κάποια τοπικά sites και στη συνέχεια έγινε talk of the town θέμα. Κι έλεγα: κυκλοφορώ γυμνή και δεν το ξέρω;» περιέγραψε η Όλγα Πολίτη.

Δείτε επίσης - Όλγα Πολίτη: Εκβιασμό με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες της καταγγέλλει η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Θεώρησα ότι κάποιος θέλησε να μου δημιουργήσει πρόβλημα με τη δουλειά μου. Δεν έχω όμως εγώ θέμα με αντιπαλότητες. Μετά συνδυάζω τον χρόνο που έγινε. Ήταν από 1/1 που έγινα αντιδήμαρχος. Το πρώτο πράγμα ήταν να απευθυνθώ σε δικηγόρο. Άργησα να το κάνω, γιατί στην αρχή με είχε καταβάλει. Στη συνέχεια όμως είπα ότι είμαι δυναμική, έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου και θα πρέπει να βγω προς τα έξω, να μιλήσω για αυτό, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που έχουν πάθει ακριβώς το ίδιο».

«Δεν μπορεί μία γυναίκα, όταν της συμβαίνει κάτι τέτοιο, να κατεβάζει το κεφάλι και να λέει: χτυπάτε με. Όχι, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι» τόνισε η Όλγα Πολίτη.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR