counter

Καρολίνα Καλύβα: "Ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, είπα ας μαθευτεί μια ώρα αρχύτερα"

Καρολίνα Καλύβα: "Ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, είπα ας μαθευτεί μια ώρα αρχύτερα"
Καρολίνα Καλύβα: "Ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, είπα ας μαθευτεί μια ώρα αρχύτερα"

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» το απόγευμα της Δευτέρας 30/1 βρέθηκε καλεσμένη η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μετά την αποχώρησή της μίλησε δημόσια για το πολυσυζητημένο φλερτ της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ξεκαθαρίζοντας όλα όσα ακούστηκαν.

 Όσα είπε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Και οι παίκτες δοκιμάζονται αλλά για άλλον σκοπό στο παιχνίδι. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα που σου κάνει καλό εσωτερικά» είπε αρχικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Σχετικά με το αν γνώριζαν αν οι κινήσεις τους καταγράφονται από το drone η παίκτρια ξεκαθάρισε: «100% το ξέραμε, μας δεν είδες που έφυγα; Του λέω: Σάκη, drone! Ήταν ακριβώς στα 5 μέτρα. Στο ίδιο σανίδι καθόμασταν απλώς δεν τον πήρε η κάμερα. Εγκαταλελειμμένη καλύβα ήταν αυτή. Δεν υπήρχαν παίκτες από άλλα Survivor, ήταν άδεια».

«Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πως εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα. Προχωράμε» πρόσθεσε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Survivor All Star – Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα πιστεύει ότι αποχώρησε εξ αιτίας του φλερτ της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη;

«Ναι. Για αγωνιστικούς λόγους σίγουρα όχι και ειδικά τώρα που άρχισα να παίρνω τα πάνω μου. Ο κόσμος έξω έχει δει άλλα πράγματα και βασίστηκε σε αυτό. Κόπηκε ένα όνειρο που ήταν 2 χρόνια στο μυαλό και στην καρδιά μου, μου άνοιξε άλλο δρόμο» απάντησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Δείτε επίσης - Καρολίνα Καλύβα: Παρακολούθησε το "Survivor All Star" - Η ανάρτηση για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στη συνέχεια η παίκτρια τόνισε: «Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. It’s reality Survivor, εδώ καλά-καλά δεν τα είχαμε πει στο μεταξύ μας, θα τα είχαμε πει στον έξω κόσμο; Δεν ήξερα κι εμένα τι με περιμένει έξω για εκείνον. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι ένας μήνας. Είπα ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί μία ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Προστατεύσαμε αυτό που έχουμε εμείς κι όχι αυτό που σκέφτονται οι άλλοι. Η πληροφορία που βγήκε από εμάς ήταν αρκετή για να μας προστατεύσει και να εξυπηρετήσει και το Survivor».

Τέλος, αποκάλυψε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλη και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι τρεις αγαπημένοι της παίκτες.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR