counter

Κάρμεν Ηλέκτρα: Δεν φαντάζεστε τι της ζητούν περισσότερο να δείχνει στο OnlyFans

Κάρμεν Ηλέκτρα: Δεν φαντάζεστε τι της ζητούν περισσότερο να δείχνει στο OnlyFans
Κάρμεν Ηλέκτρα: Δεν φαντάζεστε τι της ζητούν περισσότερο να δείχνει στο OnlyFans

Πριν από ένα χρόνο η Κάρμεν Ηλέκτρα έγινε μέλος στο OnlyFans, το οποίο της εξασφαλίζει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό μηνιαίως.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Fox News Digital, η 51χρονη αποκάλυψε, τι είδους φωτογραφίες της ζητούν περισσότερο οι συνδρομητές της να ανεβάζει.

«Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, αλλά το εξέτασα πραγματικά και συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Λατρεύω να είμαι μέλος του OnlyFans, επειδή τραβάω όταν θέλω να τραβήξω. Έχω τον δημιουργικό έλεγχο να κάνω ό,τι θέλω να κάνω. Είναι αστείο για μένα, γιατί μου ζητούν περισσότερα να δουν τα πόδια μου και με κάνει να τρελαίνομαι. Οι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν πόδια» είπε η Κάρμεν Ηλέκτρα.

Η πρώην σταρ του Baywatch πήρε την απόφαση να φτιάξει προφίλ στο OnlyFans, μετά από πολλά χρόνια δικαστικών αγωγών για χρήση σέξι φωτογραφιών της, χωρίς την άδειά της.

Η Κάρμεν Ηλέκτρα μιλώντας το 2022 στο People για το OnlyFans, είχε αποκαλύψει: «Απλώς ένιωσα σαν.. “Ναι, πρέπει να το κάνω αυτό». Για πρώτη φορά, έχω αυτή την ευκαιρία να γίνω το αφεντικό του εαυτού μου και να έχω το δικό μου δημιουργικό όραμα για να μοιραστώ κάτι με τους θαυμαστές μου χωρίς να στέκεται κάποιος από πάνω μου και να μου λέει: “Μην κάνεις αυτό, μην κάνεις εκείνο”».

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR