counter

Καρμέλα Κατσαμένη: Αποκαλύπτεται πριν την πρεμιέρα της σειράς "Zωή μου"

Καρμέλα Κατσαμένη: Αποκαλύπτεται πριν την πρεμιέρα της σειράς "Zωή μου"
Καρμέλα Κατσαμένη: Αποκαλύπτεται πριν την πρεμιέρα της σειράς "Zωή μου"

Η Καρµέλα Κατσαµένη έχει παρακολουθήσει σεµινάρια πρακτικής παραψυχολογίας και µεταφυσικών επιστηµών σε πολλές χώρες. Η έρευνά της επικεντρώθηκε στην τηλεπαθητική και τηλεµαγνητική ικανότητα του ανθρώπου. Στο έκτο βιβλίο της βασίζεται η νέα σειρά του Star, Η ζωή µου. Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MΥtv και τη δημοσιογράφο Βίκυ Διαμάντη αποκαλύπτει μεταξύ άλλων από ποιο πρόσωπο εµπνεύστηκε το βιβλίο, αλλά και πώς λειτουργεί η έκτη αίσθησή µας.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πέµπτο βιβλίο σας και σε λίγο καιρό το έκτο. Μιλήστε µας γι' αυτά τα δύο βιβλία…Ναι, ήδη έχει κυκλοφορήσει το πέµπτο βιβλίο µου, το Indigo, ενώ το έκτο µου πράγµατι θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Η γραφή είναι πάρα πολύ περίεργη, η θεµατολογία επίσης, τόσο στο Indigo όσο και στο Η ζωή µου. Η συγγραφή του ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια, σαν σενάριο. Το πρότεινα στη ∆ήµητρα Παπαδοπούλου, που είναι φίλη µου. ∆εν σας κρύβω ότι εµπνεύστηκα από τον χαρακτήρα της ∆ήµητρας. Για µένα, είναι ένα κεφάλαιο ολόκληρο από µόνη της στο θέατρο, στο σινεµά, στην τηλεόραση. Το βιβλίο είναι αφιερωµένο σ' αυτήν. Ο πρώτος τίτλος ήταν Το νόηµα της ζωής, και αναφέρεται σε όσα περνάµε στη ζωή µας για να φτάσουµε κάπου.

Τα βιβλία σας είναι αρκετά ιδιαίτερα, όσον αφορά τη γραφή, ενώ δεν στέκονται στο προφανές, αλλά περνούν πίσω από την εικόνα…Είναι κινηµατογραφική γραφή. ∆εν µου αρέσουν οι σάλτσες, µου αρέσει ο κυνισµός, οι αντιθέσεις, δεν είµαι η συγγραφέας, µε την καθιερωµένη έννοια. Όσον αφορά το ύφος, τα βιβλία µου έχουν στοιχεία κινηµατογραφικά, γρήγορη πλοκή, όπως η τηλεόραση. Επειδή είµαι Γαλλίδα, χρησιµοποιώ µε περίεργο τρόπο το συντακτικό. Μου βγαίνει λίγο ανάποδα, αυτό δίνει µία ιδιαίτερη µορφή στο κείµενο. Επίσης, ο βασικός χαρακτήρας πάντα µιλάει σε πρώτο πρόσωπο, έτσι ώστε να έρχεται σε άµεση «επαφή» µε τον αναγνώστη. Επιµένω στους εκδοτικούς µε τους οποίους συνεργάζοµαι να µην αλλαχτεί αυτό το στοιχείο, γιατί είναι το σήµα κατατεθέν µου. 

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη, τηλεοπτικά νέα και εξελίξεις από τις αγαπημένες σας σειρές στο MYtv που κυκλοφορεί. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR